Vega favorieten

vega favorieten

Vega favorieten

 

Wie houdt er niet van een goed vegetarisch gerecht? Ze zijn voedzaam, vullend en helpen je om aan je dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen te voldoen. In dit artikel laten we je enkele van de beste veganistische recepten zien die je moet proberen. Van zoet tot hartig en alles daartussenin, deze recepten zijn de perfecte manier om meer variatie aan je maaltijden toe te voegen. Van ontbijt tot diner, deze recepten zijn perfect voor zowel veganisten als niet-veganisten. Dus laten we beginnen.

Zoete vega favorieten

Als je aan desserts denkt, denk je waarschijnlijk aan rijk, romig ijs en zachte chocoladetaart. Maar waar je niet aan denkt zijn de desserts die goed voor je zijn en net zo lekker smaken als het dessert dat je vrienden aan het eten zijn. Daarom is deze lijst met vega favorieten dessertrecepten perfect voor jou! Deze recepten zijn gezondere alternatieven voor het dessert dat je gewend bent te eten, en ze smaken ook nog eens heerlijk. Van vegan koekjes tot vegan brownies en zelfs vegan cupcakes, je zult zeker een smakelijk vegan dessertrecept vinden dat je je kom of beker zal laten aflikken, ongeacht waar je het uit eet. Van zoete veganistische recepten tot hartige, je zult zeker een veganistisch dessert recept vinden dat past bij je dieetwensen en je smaakpapillen.

Je hoeft geen ‘veganistische rockster’ te zijn om van zoete lekkernijen te genieten! Deze veganistische recepten zijn perfect voor iedereen die van zoete lekkernijen houdt. Van veganistische brownies tot veganistisch ijs, je zult dol zijn op deze veganistische recepten. Van veganistische muffins tot veganistische cupcakes, deze zoete recepten zijn perfect voor ontbijt, lunch, diner of dessert. Deze veganistische recepten zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een zoete traktatie. Van veganistische brownies tot veganistisch ijs, je zult dol zijn op deze veganistische recepten. Van veganistische muffins tot veganistische cupcakes, deze zoete recepten zijn perfect voor ontbijt, lunch, diner of dessert.

Kleverige veganistische recepten

Kleverige zoete lekkernijen zijn niet alleen voor de feestdagen! U kunt op elk moment van het jaar genieten van deze recepten. Van veganistische cupcakes tot veganistische truffels, je zult dol zijn op deze plakkerige veganistische recepten. Van veganistische koekjes tot veganistische donuts, deze lekkernijen zullen je zoetekauw zeker bevredigen. Deze recepten zijn perfect voor iedereen die zijn zoetekauw wil stillen.

Veganistische gerookte recepten

Een wereld die goed gevuld is met een verscheidenheid aan specerijen, kruiden en fruit zorgt voor een wereld van eindeloze mogelijkheden als het gaat om het maken van heerlijke, gezonde en authentieke veganistische recepten. En in dit gedeelte laten we je enkele van de beste manieren zien om je eigen eten te roken, of het nu een hartig of een zoet gerecht is. Rokerige recepten zijn niet alleen heerlijk, maar ze zitten ook boordevol gezondheidsvoordelen.

Gerookte voedingsmiddelen zijn enkele van de meest populaire voedselaroma’s ter wereld. Het is dus geen verrassing dat veganistische rokers ook steeds populairder worden. Deze veganistische recepten zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een hartige rooksmaak. Van veganistische burgers tot veganistische taco’s, deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid. Deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid – van een ongedwongen avondje uit tot een barbecue. Van veganistische burgers tot veganistische taco’s, deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid. Deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid – van een ongedwongen avondje uit tot een barbecue. Van veganistische burgers tot veganistische taco’s, deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid. Deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid – van een ongedwongen avondje uit tot een barbecue.

Veganistische Thaise curry recepten

Thais eten is een van de meest populaire gerechten ter wereld. Vanwege de exotische smaken denken veel mensen dat het alleen kan worden genoten door mensen die geen vega favoriet zijn. Gelukkig kan dit niet verder van de waarheid zijn! Deze veganistische recepten zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een Thaise currysmaak. Van vegan pad thai tot vegan curry, deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid. Deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid – van een ongedwongen avondje uit tot een barbecue. Van vegan pad thai tot vegan curry, deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid. Deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid – van een ongedwongen avondje uit tot een barbecue. Van vegan pad thai tot vegan curry, deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid. Deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid – van een ongedwongen avondje uit tot een barbecue.

Indiase curry veganistische recepten

Indiaas eten is rijk aan kruiden en deze recepten zijn perfect om meer smaak aan je maaltijden toe te voegen. Deze veganistische recepten met Indiase curry zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een exotische smaak. Van veganistische samosa’s tot veganistische aloo gobi, deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid. Deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid – van een ongedwongen avondje uit tot een barbecue. Van veganistische samosa’s tot veganistische aloo gobi, deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid. Deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid – van een ongedwongen avondje uit tot een barbecue. Van veganistische samosa’s tot veganistische aloo gobi, deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid. Deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid – van een ongedwongen avondje uit tot een barbecue. Van veganistische samosa’s tot veganistische aloo gobi, deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid. Deze recepten zijn perfect voor elke gelegenheid – van een ongedwongen avondje uit tot een barbecue.
Roerbak veganistische recepten
Roerbakmaaltijden zijn een van de gezondste maaltijden die je kunt maken. Ze zitten boordevol groenten en eiwitten en zijn gemakkelijk te maken. Deze veganistische recepten zijn perfect voor iedereen die meer groenten aan zijn maaltijden wil toevoegen. Van veganistisch roerbakken tot veganistisch lo mein, je zult dol zijn op deze recepten. Van veganistisch roerbakken tot veganistisch lo mein, je zult dol zijn op deze recepten. Deze veganistische recepten zijn perfect voor iedereen die meer groenten aan zijn maaltijden wil toevoegen. Van veganistisch roerbakken tot veganistisch lo mein, je zult dol zijn op deze recepten. Van veganistisch roerbakken tot veganistisch lo mein, je zult dol zijn op deze recepten.

Mexicaans geïnspireerde veganistische recepten

Mexicaans eten is vol van smaak en deze veganistische recepten helpen je om meer pit aan je maaltijden te geven. Deze Mexicaans geïnspireerde veganistische recepten zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een pittige kick. Van veganistische taco’s tot veganistische quesadilla’s, je zult dol zijn op deze recepten. Van veganistische taco’s tot veganistische quesadilla’s, je zult dol zijn op deze recepten. Je hoeft geen ‘veganistische rockster’ te zijn om van zoete lekkernijen te genieten! Deze veganistische recepten zijn perfect voor iedereen die van zoete lekkernijen houdt. Van veganistische brownies tot veganistisch ijs, je zult dol zijn op deze recepten. Van veganistische muffins tot veganistische cupcakes, deze zoete recepten zijn perfect voor ontbijt, lunch, diner of dessert. Deze veganistische recepten zijn perfect voor iedereen die zijn zoetekauw wil stillen. Van veganistische brownies tot veganistisch ijs, je zult dol zijn op deze recepten. Van vegan muffins tot vegan cupcakes,

Desserts voor veganisten

Je hoeft geen ‘veganistische rockster’ te zijn om van zoete lekkernijen te genieten! Deze veganistische recepten zijn perfect voor iedereen die van zoete lekkernijen houdt. Van veganistische brownies tot veganistisch ijs, je zult dol zijn op deze recepten. Van veganistische koekjes tot veganistische donuts, deze lekkernijen zullen je zoetekauw zeker bevredigen. Deze recepten zijn perfect voor iedereen die zijn zoetekauw wil stillen. Van veganistische brownies tot veganistisch ijs, je zult dol zijn op deze recepten. Van veganistische koekjes tot veganistische donuts, deze lekkernijen zullen je zoetekauw zeker bevredigen.

Conclusie

Veganistische recepten zijn perfect voor zowel veganisten als niet-veganisten. Of je nu op zoek bent naar een zoete of hartige maaltijd, in dit artikel vind je iets dat bij je smaakpapillen past. Van ontbijt tot diner, deze recepten zijn perfect voor zowel veganisten als niet-veganisten. Je hoeft geen ‘veganistische rockster’ te zijn om van zoete lekkernijen te genieten! Deze vega favorieten recepten zijn perfect voor iedereen die van zoete lekkernijen houdt. Van veganistische brownies tot veganistisch ijs, je zult dol zijn op deze recepten. Van veganistische koekjes tot veganistische donuts, deze lekkernijen zullen je zoetekauw zeker bevredigen.
 • -43%
  Pizza Snack Vega 36 Stuks
  36 stuks
  0.56/per stuk
  , ,

  Pizza Snack Vega 36 Stuks

  THT: 04-01-2022  19.99
 • -55%
  Pizza Snack Vega 36 Stuks
  6 kg
  8.33/per kg

  6 kilo Vegan groenteschijf

  THT: 15-09-2022  49.99
 • -58%
  Pizza Snack Vega 36 Stuks
  4 kg
  1.99/per kg
  ,

  4 kilo mini snacks Veggie balletjes (lekker snacken zonder vlees)

  THT: 14-02-2023  7.95
 • -58%
  Pizza Snack Vega 36 Stuks
  4 kg
  1.99/per kg
  ,

  4 kilo mini snacks Arancini tomato garlic (lekker snacken zonder vlees)

  THT: 14-02-2023  7.95
 • -36%
  Pizza Snack Vega 36 Stuks
  3.5 kg
  7.71/per kg
  , , ,

  3,5 kilo Vegetarische Kaasschnitzel

  THT: 19-04-2023  26.99
 • -58%
  Pizza Snack Vega 36 Stuks
  2 kg
  3.98/per kg
  ,

  2 kilo mini snacks Spicy sweet corn bites (lekker snacken zonder vlees) **actie 1 plus 1 GRATIS .. dus 2 plus 2 KILO GRATIS**

  THT: 14-02-2023  7.95
 • -58%
  Pizza Snack Vega 36 Stuks
  2 kg
  3.98/per kg
  ,

  2 kilo mini snacks Spicy Carrot Bites (lekker snacken zonder vlees) **actie 1 plus 1 GRATIS .. dus 2 plus 2 KILO GRATIS**

  THT: 14-02-2023  7.95
 • -58%
  Pizza Snack Vega 36 Stuks
  2 kg
  3.98/per kg
  ,

  2 kilo mini snacks risotto mozarella bites (lekker snacken zonder vlees) **actie 1 plus 1 GRATIS .. dus 2 plus 2 KILO GRATIS**

  THT: 14-02-2023  7.95
 • -58%
  Pizza Snack Vega 36 Stuks
  2 kg
  3.98/per kg
  ,

  2 kilo mini snacks Pittige groente stickies ( lekker snacken zonder vlees) **actie 1 plus 1 GRATIS .. dus 2 plus 2 KILO GRATIS**

  THT: 14-02-2023  7.95
 • -58%
  Pizza Snack Vega 36 Stuks
  2 kg
  3.98/per kg
  ,

  2 kilo mini snacks “lekker snacken zonder vlees”, pittige rosti mini snacks **actie 1 plus 1 GRATIS .. dus 2 plus 2 KILO GRATIS**

  THT: 14-02-2023  7.95
 • -58%
  Pizza Snack Vega 36 Stuks
  2 kg
  3.98/per kg
  ,

  2 kilo (lekker snacken zonder vlees) mini snacks Pumkin Potato Bites **actie 1 plus 1 GRATIS .. dus 2 plus 2 KILO GRATIS**

  THT: 14-02-2023  7.95
 • -58%
  Pizza Snack Vega 36 Stuks
  2 kg
  3.98/per kg
  ,

  2 kilo mini snacks Paprika Mix (lekker snacken zonder vlees) **actie 1 plus 1 GRATIS .. dus 2 plus 2 KILO GRATIS**

  THT: 14-02-2023  7.95
 • -64%
  Pizza Snack Vega 36 Stuks
  10 kg
  1.00/per kg
  , ,

  10 Kilo”standaard”aardappelpuree 1 kilo per zak

  THT: 21-06-2023  9.99
 • -65%
  mashed potato
  10 kg
  0.95/per kg
  , ,

  10 Kilo”medium”aardappelpuree

  THT: 29-03-2023  9.49
 • -59%
  Pizza Snack Vega 36 Stuks
  10 kg
  0.90/per kg
  , ,

  10 Kilo”grootverbruik” aardappelpuree low budget (2x5kilo)

  THT: 01-01-2023  8.99
 • -64%
  Pizza Snack Vega 36 Stuks
  10 kg
  0.80/per kg
  , ,

  10 Kilo”basic” aardappelpuree 10×1 kilo

  THT: 01-09-2022  7.99
 • -54%
  mashed potato
  10 kg
  1.10/per kg
  , ,

  10 Kilo premium aardappelpuree (10x1kilo)

  THT: 01-10-2022  10.99
 • -55%
  preparing fresh potatoes
  10 kg
  1.00/per kg
  , ,

  10 kilo Aardappelblokjes ”Rissolées”

  THT: 01-02-2023  9.99
 • -59%
  Pizza Snack Vega 36 Stuks
  10 kg
  0.90/per kg
  , ,

  10 kilo aardappel puree (4×2,5 kilo) standaard

  THT: 01-08-2021  8.99

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mijn beloningen