Frikandel
Filter

Frikandel bestellen bij Megafoodstunter

Frikandellen voor de horeca (en particulier) tegen de scherpste prijzen

Bij Megafoodstunter kunt u terecht voor een ruim assortiment aan Frikandellen voor de horeca en particulier. Of u nu op zoek bent naar traditionele frikandellen of juist naar varianten met een eigen twist, bij ons vindt u het. Wij hebben een ruime selectie van de beste merken en zorgen dat er altijd voldoende voorraad is.

Kortingen voor horeca bedrijven

Als horeca bedrijf kunt u profiteren van onze speciale kortingen. Wanneer u voor minimaal 50 euro uit ons reguliere assortiment bestelt, ontvangt u korting op uw bestelling.

Gratis thuisbezorgd vanaf een minimaal orderbedrag

Wij begrijpen dat het soms lastig is om zelf uw bestelling af te halen. Daarom bieden wij gratis thuisbezorging aan voor bestellingen vanaf €50 in Nederland en €100 in België.

Frikandel bestellen bij Horeca Discounter

Bestelling plaatsen bij Megafoodstunter is eenvoudig en snel. U kunt ons actuele assortiment bekijken in onze webshop. Wij zorgen dat uw bestelling snel bij u wordt bezorgd, zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met serveren van de frikandellen aan uw gasten, vrienden of familie. Bestel vandaag nog en profiteer van onze scherpe prijzen en kwaliteitsproducten.