Roerei of omelet met afbakbroodjes – Recept Karin MFS Fanpagina

Roerei of omelet met afbakbroodjes – Recept Karin MFS Fanpagina

[vc_row][vc_column][trg_recipe name_src=”custom” name_txt=”Broodje Zalm roer-ei of zalm omelet” template=”recipe” img_src=”hide” imgwidth=”500″ imgheight=”333″ img_align=”center” img_alt=”Omelet” img_caption=”Foto ter illustratie” summary=”Onlangs deden wij een oproep tot het delen van uw eigen recept op onze fanpagina. Karin liet hier geen gras over groeien en is gelijk druk aan het koken en delen geslagen. Hier een overheerlijk en makkelijk recept voor een broodje roerei met zalm, of omelet met zalm.” other_notes=”” recipe_cuisine=”” recipe_cuisine_other=”Nederlands” recipe_category=”” recipe_category_other=”Ontbijt, Lunch, Brunch” cooking_method=”Bakken” ing_heading=”Ingrediënten” ingredients=”%5B%7B%22title%22%3A%22Roerei%2FOmelet%22%2C%22list%22%3A%223%20eieren%5CnGerookte%20sock-eye%20Zalm%5CnPeper%20en%20zout%5CnBeetje%20vloeibare%20bakboter%5CnAfbak%20broodjes%22%7D%5D” nutri_heading=”Voedingswaarden” extra_notes=”*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Deze voedingswaarden zijn een indicatie van een gemiddelde omelet bereidt met zalm” recipe_yield=”2 personen” calories=”350″ suitable_for_diet=”” total_fat=”18.86″ saturated_fat=”4.923″ carbohydrate=”10.04″ sugar=”4.49″ protein=”30″ custom_nutrients=”%5B%7B%22name%22%3A%22Zout%22%2C%22unit%22%3A%22g%22%2C%22amt%22%3A%227.5%22%2C%22level%22%3A%220%22%2C%22text_style%22%3A%22normal%22%7D%5D” hide_name=”true” hide_date=”true” hide_author=”true” social_heading=”Share this recipe” social_buttons=”” social_sticky=”true”][trg_recipe_method][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]Kluts de eieren goed met een garde. Verwarm een wat kleinere koekenpan voor en doe er een beetje boter in.
Uw geklutste eieren gaan de pan in, de zalm versnipperd u er overheen.[/vc_column_text][/trg_recipe_method][trg_recipe_method][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]Wilt u een omelet? Laat uw ei dan garen in de pan en vouw hem op het laatst dubbel als het nog net niet helemaal gaar is of, als u het aandurft, draait u het ei om tot het gaar is.

Wilt u liever roerei? Dan zo snel mogelijk nadat de zalm er in zit met een houten spatel de eieren roeren tot u tevreden bent met hoe gaar uw roerei is. Wij houden zelf van een wat drogere substantie.

Om uw roerei iets kleffer te krijgen zou u het kunnen bereiden met wat kookroom.

Roerei of omelet met afbakbroodjes - Recept Karin MFS Fanpagina
Deze foto is ter illustratie
[/vc_column_text][/trg_recipe_method][trg_recipe_method][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]Hierna maakt u het gerecht op smaak met wat peper en zout naar keuze.
Ondertussen een broodje in de oven afbakken en u heeft een heerlijk broodje zalm-roerei of zalm-omelet.

 

Eet smakelijk![/vc_column_text][/trg_recipe_method][trg_recipe_method][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

Roerei of omelet met afbakbroodjes - Recept Karin MFS Fanpagina
Foto: Karin Fanclub MegaFoodStunter

Roerei of omelet met afbakbroodjes - Recept Karin MFS Fanpagina
Foto: Karin fanpagina MegaFoodStunter
[/vc_column_text][/trg_recipe_method][/trg_recipe]
[woodmart_title size=”large” font_weight=”800″ color=”alt” style=”simple” woodmart_css_id=”6086cb3a359ad” title=”Gerelateerde producten” title_width=”100″ after_title=”Deze producten kunt u gebruiken voor het bereiden van dit recept.” title_custom_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLndvb2RtYXJ0LXRpdGxlLWNvbnRhaW5lciJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2MDg2Y2IzYTM1OWFkIiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiI2ZmMDAwMCJ9fQ==”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][woodmart_title size=”large” font_weight=”800″ color=”alt” style=”simple” woodmart_css_id=”6086cb6b75100″ title=”Gerelateerde categorie” title_width=”100″ after_title=”Deze producten vallen onder dezelfde categorie gebruikt in dit recept.” title_custom_color=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoid29vZG1hcnRfY29sb3JwaWNrZXIiLCJjc3NfYXJncyI6eyJjb2xvciI6WyIgLndvb2RtYXJ0LXRpdGxlLWNvbnRhaW5lciJdfSwic2VsZWN0b3JfaWQiOiI2MDg2Y2I2Yjc1MTAwIiwiZGF0YSI6eyJkZXNrdG9wIjoiI2ZmMDAwMCJ9fQ==”]
[/vc_column][/vc_row]

Commentaar (2)

  • Gerry Calaerts Antwoord

    Ziet er lekker uit :-)

    28 april 2021 bij 11:19
  • Rosario Marasci Antwoord

    JA IK VIND DIE ROEREI MET AFBAKBROODJES — RECEPT VAN KARIN ATSTIKKER LEKKER JA..!

    21 oktober 2021 bij 14:58

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mijn beloningen