Roerei of omelet met afbakbroodjes – Recept Karin MFS Fanpagina

Roerei of omelet met afbakbroodjes – Recept Karin MFS Fanpagina

Kluts de eieren goed met een garde. Verwarm een wat kleinere koekenpan voor en doe er een beetje boter in.
Uw geklutste eieren gaan de pan in, de zalm versnipperd u er overheen.

Wilt u een omelet? Laat uw ei dan garen in de pan en vouw hem op het laatst dubbel als het nog net niet helemaal gaar is of, als u het aandurft, draait u het ei om tot het gaar is.

Wilt u liever roerei? Dan zo snel mogelijk nadat de zalm er in zit met een houten spatel de eieren roeren tot u tevreden bent met hoe gaar uw roerei is. Wij houden zelf van een wat drogere substantie.

Om uw roerei iets kleffer te krijgen zou u het kunnen bereiden met wat kookroom.

Roerei of omelet met afbakbroodjes - Recept Karin MFS Fanpagina
Deze foto is ter illustratie

Hierna maakt u het gerecht op smaak met wat peper en zout naar keuze.
Ondertussen een broodje in de oven afbakken en u heeft een heerlijk broodje zalm-roerei of zalm-omelet.

Eet smakelijk!

Roerei of omelet met afbakbroodjes - Recept Karin MFS Fanpagina
Foto: Karin Fanclub MegaFoodStunter
Roerei of omelet met afbakbroodjes - Recept Karin MFS Fanpagina
Foto: Karin fanpagina MegaFoodStunter

Comments (2)

  • Gerry Calaerts Reply

    Ziet er lekker uit :-)

    28 april 2021 at 11:19
  • Rosario Marasci Reply

    JA IK VIND DIE ROEREI MET AFBAKBROODJES — RECEPT VAN KARIN ATSTIKKER LEKKER JA..!

    21 oktober 2021 at 14:58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *