Roerei of omelet met afbakbroodjes – Recept Karin MFS Fanpagina
Kluts de eieren goed met een garde. Verwarm een wat kleinere koekenpan voor en doe er een beetje boter in.
Uw geklutste eieren gaan de pan in, de zalm versnipperd u er overheen.
Wilt u een omelet? Laat uw ei dan garen in de pan en vouw hem op het laatst dubbel als het nog net niet helemaal gaar is of, als u het aandurft, draait u het ei om tot het gaar is.
Wilt u liever roerei? Dan zo snel mogelijk nadat de zalm er in zit met een houten spatel de eieren roeren tot u tevreden bent met hoe gaar uw roerei is. Wij houden zelf van een wat drogere substantie.
Om uw roerei iets kleffer te krijgen zou u het kunnen bereiden met wat kookroom.

Hierna maakt u het gerecht op smaak met wat peper en zout naar keuze.
Ondertussen een broodje in de oven afbakken en u heeft een heerlijk broodje zalm-roerei of zalm-omelet.
Eet smakelijk!


Comments (2)
Ziet er lekker uit :-)
JA IK VIND DIE ROEREI MET AFBAKBROODJES — RECEPT VAN KARIN ATSTIKKER LEKKER JA..!