Pizza Swirl – 35x115gram
€ 10.00
Knapperig pizzadeeg gevormd in een rondje. Deze pizza swirls staan vrolijk op de lunch- of dinertafel. Gevuld met mozzarella, tomaat en basilicum zijn deze pizza swirls ook nog eens vegetarisch!
De pizzaatjes zijn voorgebakken en hoeft u zelf alleen nog even af te bakken in de oven of airfryer. Plaats de bevroren pizza swirls op een bakplaat met bakpapier en bak ze af gedurende +/- 14 minuten op 190°C.
Doos met 35 pizza swirls á 115 gram per stuk, nu voor maar 10,- euro!
THT: 31/05/2022
“Samen tegen voedselverspilling”
- Beschrijving
- Extra informatie
- Ingrediënten
- Beoordelingen (11)
Beschrijving
Knapperig pizzadeeg gevormd in een rondje. Deze pizza swirls staan vrolijk op de lunch- of dinertafel. Gevuld met mozzarella, tomaat en basilicum zijn deze pizza swirls ook nog eens vegetarisch!
De pizzaatjes zijn voorgebakken en hoeft u zelf alleen nog even af te bakken in de oven of airfryer. Plaats de bevroren pizza swirls op een bakplaat met bakpapier en bak ze af gedurende +/- 14 minuten op 190°C.
Doos met 35 pizza swirls á 115 gram per stuk, nu voor maar 10,- euro!
THT: 31/05/2022
Extra informatie
Gewicht | 4.025 kg |
---|---|
Afmetingen | 38 × 29 × 14 cm |
Ingrediënten
Ingrediënten: TARWEBLOEM, tomatenvulling 22% (tomatenconcentraat, water, cherrytomaatjes, SELDERIJ, tapiocazetmeel, suiker, geraffineerde koolzaadolie, natief rijstzetmeel, uienpoeder, zout, kruiden, natuurlijk aroma), water, 5% GOUDA (MELK, zout, MELKzuurbacteriën, stremsel, aardappelzetmeel), 5% vetarme HARDE KAAS (MELK, zout, microbieel stremsel, starterculturen, aardappelzetmeel), gist, suiker, raapzaadolie, aardappelvlokken, zout, meelverbeteraars: enzymen (hemicellulase, alfa-amylase), basilicum, oregano |
|
Allergenen: Kan sporen bevatten van EIEREN, SESAM, SOJA, MOSTERD en NOTEN. | |
Voedingswaarden per 100 gram: | |
Energie | 947kJ/ 224kcal |
Vetten | 4.93g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.90g |
Koolhydraten | 35.60g |
waarvan suikers | 4.76g |
Eiwitten | 8.42g |
Zout | 0.90g |
Johannes77 –
Geen mozzarella, misschien beter om ze 16 minuten te bakken, maar wel superlekker
Juliette dekker –
Erg lekkere pizzaswirls, vergelijkbaar met een pizzabroodje.
Zag dat er wel wat uitjes tussen zitten in plaats van alleen uipoeder..
tamara stan –
net gekregen gebakken in de oven en geproefd
super lekker, en de topje is ook gelemaal op de pizza’s deeg gebleven
echt een belevenis
voor ons zeker herhaalbaar
K slob –
Erg lekker! Vooral als je gek bent van pizza.
5kacht6 –
14 minuten ?
Zelfs na 40 zijn ze nog niet gaar aub wel effe de baktijd correct invullen
Vandaag voor de 2e keer gegeten
Wel heel lekker
Zelfs na 40 minuten op 250 graden nog niet gaar
5kacht6 –
14 minuten ?
Zelfs na 40 zijn ze nog niet gaar aub wel effe de baktijd correct invullen
Vandaag voor de 2e keer gegeten
Wel heel lekker
Zelfs na 40 minuten op 250 graden nog niet gaar
coldflamehhog –
Ik vond ze na een kwartier op 190 graden nog niet doorbakken genoeg. Na een beetje experimenteren vind ik ze erg geslaagd na 25 minuten op 200 graden (heteluchtoven).
Kristof Van Langenhoven –
Voor een goed resultaat best de avond tevoren al ontdooien in de koelkast, en misschien daarna een uurtje vooraf op kamertemperatuur.
mariannefreke –
Best lekker, maar ik miste wel een beetje het vlees. Denk dat ik er de volgende keer maar een plakje salami overheen leg?
nele.harmonie –
Heel lekker, zeker als je er nog extra topping toevoegt: vlees, extra kaas of extra groentjes (wat je maar vindt in de koelkast). Niet overdrijven, zo heb je elke keer een variant.
Donald –
Smaak lekker maar erg moeilijk gaar van binnen te krijgen zonder hard te worden aan de bovenkant