Regenboog IJsjes 16 x 12 stuks a 38 gram
- Home
- Winkel
- IJs, Handijsjes, Regulier assortiment
- Regenboog IJsjes 16 x 12 stuks a 38 gram




Regenboog IJsjes 16 x 12 stuks a 38 gram
€ 39.00 € 19.00
Ma - Vr 16:00 - 18:00
Bel ons +31 55 726 0010
- Beschrijving
- Extra informatie
- Ingrediënten
- Beoordelingen (0)
Beschrijving
Smaak: ananas, citroen, sinaasappel, framboos
Kleur: geel, groen, oranje, rood
Inhoud en gewicht
Een grote voordeeldoos van 192 stuks
Verdeeld over 16 doosjes a 12 stuks
Portiegrootte: 38 gram
Aantal : 192 stuks.
Bewaren bij -18°C.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Extra informatie
Gewicht | 6.54 kg |
---|
Ingrediënten
Water, vruchtensappen uit concentraat 18,9% (ananas, sinaasappel, framboos), suiker, glucose-fructosestroop, stabilisatoren: E412, E410, E440, voedingszuur: E330, kleurstoffen: E160a, E100, E141, natuurlijke aroma’s, natuurlijke sinaasappelsmaak, paprika-extract, kleurstof: rode biet concentreren
Energie 342 kJ 130 kJ 80 kcal 31 kcal 2 % Vet 0,0 g 0,0 g 0 % 0,0 g 0,0 g 0 % Koolhydraten 19,9 g 7,6 g 3 % 19,7 g 7,5 g 8 % Vezel 0,2 g 0,1 g Eiwit 0,1 g 0,0 g 0 % Natrium 0,01 g 0,01 g 0 % Zout 0,04 g 0,01 g 0 %
Wees de eerste om “Regenboog IJsjes 16 x 12 stuks a 38 gram” te beoordelen Reactie annuleren
Gerelateerde producten
De MegaFoodstunter heeft grote zorgvuldigheid in acht genomen bij het ontwikkelen en onderhouden van de website.
We doen er alles aan om te zorgen dat de prijs en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is.
Desondanks, omdat wij voortdurend op allerlei vlakken ontwikkelen, is het mogelijk dat er op onze website onjuistheden of onvolkomenheden voorkomen.
Prijzen en productinformatie zoals voedingswaarden, dieet of allergie informatie kunnen geregeld wijzigen.
We adviseren je daarom, alvorens je het product gebruikt, altijd eerst de verpakking te lezen.
Onze producten worden ijskoud bij u bezorgd, de producten dienen dan ook op -18c bewaard te worden.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.