8 Ovenschotel kipdijfilet carbonara 455 gram per stuk
€ 25.00
- Beschrijving
- Extra informatie
- Ingrediënten
- Beoordelingen (2)
Beschrijving
THT: 12-07-2022
Extra informatie
Gewicht | 4 kg |
---|---|
Afmetingen | 33 × 48 × 10 cm |
Ingrediënten
Ingrediënten
71% kipdijfilet, water, melk, 4% varkensvlees, room, melkconcentraat,
zout, tarwebloem, roomboter, gemodificeerd maïszetmeel, tapiocazetmeel,
specerijen, gedroogde groente (paprika, ui), 0,1% kruiden, conserveermiddel
(kaliumnitraat [E252], natriumnitriet [E250]), antioxidant (natriumascorbaat [E301]),
aroma, rook, plantaardige olie (raap, koolzaad), zeezout, gistextract, stremsel,
zuursel, specerijenextract.
Ondanks zorgvuldig fileren, kan onbedoeld een botje in de kip achtergebleven zijn.
Allergenen informatie
Bevat: Melk, Glutenbevattende Granen, Lactose, Tarwe
Kan bevatten: Noten, Pinda’S, Soja, Cashewnoot, Walnoot
Voedingswaarde per 100g onbereid product | |
Energie | 666KJ/160kc |
Vet | 9,9 g |
waarvan verzadigd | 4,5 g |
Koolhydraten | 1,6 g |
waarvan suikers | 0,3 g |
Vezels | 0,1 g |
Eiwit | 16 g |
Zout | 0,9 g |
Bereidingswijze
Oven (180°C): verwijder de kartonnen wikkel en plastic folie. Plaats de aluminium
schaal in het midden van een voorverwarmde oven en bak de ovenschotel
kipdijfilet Carbonara in ca. 25 minuten gaar. Roer de saus goed door voor gebruik.
D –
Erg lekker! Kip blijft mals, heerlijk met gebakken aardappeltjes.
Indra Kruythoff –
Zijn erg lekker, wij eten met 2 mensen van een bakje. Lekker met pasta, spinazie en/of broccoli, champignons en eventueel wat extra roomsaus en geraspte kaas.