stapelkorting
bitterballen 2x1000gram
€ 7.99
- Beschrijving
- Extra informatie
- Ingrediënten
- Beoordelingen (14)
Beschrijving
Bitterballen 2 x 1000 gram
Tht varieert van : 31/10/21 tot 4-06-22
Let op: Het kan voorkomen dat u in plaats van vlees bitterballen, pittige kaasbitterballen ontvangt.
Deze worden random uitgeleverd.
Extra informatie
Gewicht | 2 kg |
---|---|
Afmetingen | 29 × 21 × 10.5 cm |
Ingrediënten
Ingrediënten: | water, TARWEBLOEM, 11% Aberdeen Angus rundvlees, rundvet, plantaardig eiwit (TARWE, SOJA), zetmeel (TARWE, aardappel, mais), zout, gelatine (rund) .(bevat SULFIET), kruiden en specerijen (bevat SELDERIJ), aromas, gistextract, verdikkingsmiddel (E461), malto-dextrine, gist, dextrose, gehydrolyseerd plantaardig eiwit (raapzaad, TARWE), kleurstoffen (E150a, E150c), zuurteregelaar (E526), natuurlijke aroma’s, rundvlees, sojasaus (water, SOJA. TARWE, zout), champignonextract poeder, suiker, glucosestroop, aardappelvlokken, zonne-bloemolie, voedingszuur (E270), karamel, citroensap-concentraat, emulgatoren (E412, E415, E466), MELKEIWIT , groenteconcentraten (ui, wortel). |
Allergenen: | TARWE, SULFIET, SOJA, MELK, SELDERIJ |
Voedingswaarden per 100 gram: | |
Energie | 744kJ/177 kcal |
Vetten | 6.5g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.3g |
Koolhydraten | 20.6g |
waarvan suikers | 1.5g |
Eiwitten | 8.3g |
Zout | 1.3g |
Ellen –
Weet iemand of deze in de oven kunnen?
boesta –
Super lekkere echt ambachtelijke bitterballen!
Deze bitterballen (van dit merk) heb ik wel vaker gegeten, ze worden vaak op de wat meer exclusieve feesten en bijeenkomsten geserveerd.
Je merkt al duidelijk het verschil met de korst, die is veel en veel lekkerder dan van de “normale” kroketten en bitterballen. Echt zoals je vroeger had bij de kroketten en bitterballen.
Deze bitterballen hebben echt een ambachtelijke korst, die je ook krijgt als je zelf bitterballen en of kroketten maakt. De smaak is echt heel goed, je hebt geen mosterd oid nodig, ze hebben erg veel smaak van zichzelf.
Wat ik wel betreur is dat er maar 10% vlees in zit. Je zou toch verwachten dat er minimaal 20% vlees in zou zitten.
Deze bitterballen zijn als je ze niet bij MFS koopt vreselijk duur, dan mag je toch echt wel 20% vlees verwachten. Maar de prijs bij MFS is ruim 3 x lager dan de originele prijs, (dan betaal je tussen de 30 en 40 euro voor 1 doos excl btw). Dus ze zijn de MFS prijs meer dan waard! :)
Nog even een tip om ze goed te frituren:
Omdat deze bitterballen een ambachtelijke korst hebben zullen ze veel sneller “leeglopen” bij het frituren. Je kunt dit voorkomen door de bitterballen ontdooit te gaan frituren en dan maximaal tussen de 2 en 3 minuten (afhankelijk van de hitte van je olie/frituurvet te frituren. Dan lopen ze niet leeg en zijn ze gewoon heet van binnen…
Wij gebruiken Ossewit om in te frituren (te bestellen bij de Jumbo). Dat is 100% natuurlijk en kan ook veel hogere temperaturen aan dan frituurolie of plantaardig frituurvet dat boven de 170 graden verbrand..
boesta –
Super lekkere echt ambachtelijke bitterballen!
Deze bitterballen (van dit merk) heb ik wel vaker gegeten, ze worden vaak op de wat meer exclusieve feesten en bijeenkomsten geserveerd.
Je merkt al duidelijk het verschil met de korst, die is veel en veel lekkerder dan van de “normale” kroketten en bitterballen. Echt zoals je vroeger had bij de kroketten en bitterballen.
Deze bitterballen hebben echt een ambachtelijke korst, die je ook krijgt als je zelf bitterballen en of kroketten maakt. De smaak is echt heel goed, je hebt geen mosterd oid nodig, ze hebben erg veel smaak van zichzelf.
Wat ik wel betreur is dat er maar 10% vlees in zit. Je zou toch verwachten dat er minimaal 20% vlees in zou zitten.
Deze bitterballen zijn als je ze niet bij MFS koopt vreselijk duur, dan mag je toch echt wel 20% vlees verwachten. Maar de prijs bij MFS is ruim 3 x lager dan de originele prijs, (dan betaal je tussen de 30 en 40 euro voor 1 doos excl btw). Dus ze zijn de MFS prijs meer dan waard! ?
Nog even een tip om ze goed te frituren:
Omdat deze bitterballen een ambachtelijke korst hebben zullen ze veel sneller “leeglopen” bij het frituren. Je kunt dit voorkomen door de bitterballen ontdooit te gaan frituren en dan maximaal tussen de 2 en 3 minuten (afhankelijk van de hitte van je olie/frituurvet te frituren. Dan lopen ze niet leeg en zijn ze gewoon heet van binnen…
Wij gebruiken Ossewit om in te frituren (te bestellen bij de Jumbo). Dat is 100% natuurlijk en kan ook veel hogere temperaturen aan dan frituurolie of plantaardig frituurvet dat boven de 170 graden verbrand..
Kokkie 1967 –
Normaal gezien kan je deze in de oven bakken daar die al een donkere korst hebben ;Of in airfryer .
ik heb ze de eerste keer in de friteuze gebakken en zeer lekker en ook bij een glaasje .
Trudy Meijer –
Kwaliteit deze krokante, smaakvolle bitterballen! Heeerlik!
linda pieters linda pieters –
Kunnen ze in de oven of airfreyer?
Leendert de Berg –
Bitterballen met pit! Zijn niet de rundvlees bitterballen die je gewend bent. Deze zijn wel wat pittiger.
Ze zijn niet vies, maar persoonlijk zou ik deze niet meer nemen. Maar mijn man vindt ze wel lekker.
Wel lekker krokant korstje.
nele.harmonie –
Iets duurder dan in de winkel, maar wel topkwaliteit.
Monique –
Kreeg helaas de kaasballen
monixa3005 –
Goed ingepakt. Smaakt lekker.
jabil –
Voor de eerste keer besteld , was benieuwd welke ik zou ontvangen.
ik kreeg de kaas-bitterballen , deze waren ERG LEKKER en pittig.
ik hoop als ik weer bestel de vlees-bitterballen te ontvangen om te
proberen of ze net zo goed zijn.
Marc Dehenau –
Dit zijn echt top bitterballen , je proeft ( zoals wij in België zeggen) de Hollandse kwaliteit. Een echte aanrader
fujimi –
Heerlijke bitterballen rundvlees
Ze zijn pikant gekruid
Chantal –
De kaas balken ontvangen, zoooo die branden nu nog na! Echt pittig! Was er niet op voorbereid. Laten we het houden op behoorlijk hoog op smaak, niet mijn smaak helaas, maar vies zijn ze ook niet (ik hou gewoon echt niet van pittig)