





Pizza bodem Steenoven Dr. Oetker Professional 15 x 600 gram
€ 29.00 € 5.00
Het product is op. Bekijk andere producten.
- Beschrijving
- Extra informatie
- Ingrediënten
- Beoordelingen (2)
Beschrijving
Steenoven pizzabodem, 48 x 28 cm
Inhoud en gewicht
Een grote voordeel doos van 15 stuks
Portiegrootte: ca 600 gram
Bewaren bij -18°C.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
combi-steamer/ oven Verwarm de heteluchtoven voor op 220°C droge hitte. Beleg de diepvriespizzabodems en Bak op een geschikte bakplaat gedurende 7-9 minuten op 190°C
Extra informatie
Gewicht | 9 kg |
---|
Ingrediënten
TARWEBLOEM, water, gist, koolzaadolie, zout, dextrose, Gebruikt bij de productie ook verwerkt: (SOJA, MOSTERD), Technologisch onvermijdelijke sporen kunnen dus niet worden uitgesloten.
100 g product 1158kJ/ 274 calorieën
vet 4.2 van dat verzadigd 0.3
koolhydraten 50 van dat suiker 1.9
eiwit 7.8
zout 1.0
2 beoordelingen voor Pizza bodem Steenoven Dr. Oetker Professional 15 x 600 gram
Een beoordeling toevoegen Reactie annuleren
De MegaFoodstunter heeft grote zorgvuldigheid in acht genomen bij het ontwikkelen en onderhouden van de website.
We doen er alles aan om te zorgen dat de prijs en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is.
Desondanks, omdat wij voortdurend op allerlei vlakken ontwikkelen, is het mogelijk dat er op onze website onjuistheden of onvolkomenheden voorkomen.
Prijzen en productinformatie zoals voedingswaarden, dieet of allergie informatie kunnen geregeld wijzigen.
We adviseren je daarom, alvorens je het product gebruikt, altijd eerst de verpakking te lezen.
Onze producten worden ijskoud bij u bezorgd, de producten dienen dan ook op -18c bewaard te worden.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Songül –
Super makkelijk alleen veel te groot voor normale fornuizen moet kleingesneden worden lekker luchtig ern knapperig deeg
Bianca –
Ze zijn heel groot! Maar ik heb ze in stukken gesneden en we maken er supertosti’s van.
Beetje boter aan de binnenkanten smeren, kaas en evt. kipfilet erop en tussen de grillplaten bruin laten worden.