Kalfschnitzel 7kg
€ 39.00
- Beschrijving
- Extra informatie
- Ingrediënten
- Beoordelingen (5)
Beschrijving
THT: /03/22
Deze schnitzels kunnen verschillen in gewicht dus er zitten grote en kleine schnitzels tussen.
Speciale opmerkingen:
Bereiding in de pan:
Bak de diepgevroren schnitzel in een pan met veel olie in ongeveer 7-9 minuten goudbruin.
Bereiding in de friteuse:
Bak de diepgevroren schnitzel in ongeveer 165 °C heet vet in 5 – 7 minuten goudbruin.
Extra informatie
Gewicht | 7 kg |
---|
Ingrediënten
Ingrediënten:
69% kalfsvlees, paneren (paneermeel (TARWEBLOEM, gist, keukenzout, water), HELE EI,
TARWEBLOEM), vloeibare kruiden (water, keukenzout niet gejodeerd, maltodextrine, stabilisator: E450, E331,
Zuurteregelaar: E262, aroma (tarwe), kruidenextracten, specerijen, scheidingsmiddel: E535).
Herkomst van vlees: EU
Marielle –
Ontzettend lekkere mild gekruide kalfsschnitzels. Blij dat we 7kg hebben; kunnen we even vooruit! Geen geperst vlees, maar gewoon gesneden lapjes. Geen 1 is hetzelfde formaat.
Yonnne –
De magere stukken zijn erg lekker. Er zit alleen te veel vette stukjes aan en en harde stukjes welke niet te kauwen zijn. Formaat is ook erg verschillend. Gaan volgende keer toch maar weer aan de varkensschnitzel.
Johan Alink –
Echt extreem lekker ?, maar ik bereid het anders dan hierboven omschreven. Schnitzel ontdooien en in een pan half olie en half boter heet laten worden. Schnitzel in een minuut of 5-6 bakken, 2 keer ene kant, 2 keer andere kant.
melanie.vos –
Goed vlees sappig en snel klaar, ik was aangenaam verrast met deze schnitsels, de vorm is onregelmatig maar dat is te verwachten met echt vlees en niet gehakt en in een vorm geperst. zo lekkeer met een schijfje citroen verse salade en gebakken aardappels, een maaltijd om je vingers bij af te likken
Anjo Stuurman –
Heerlijke schnitzel, verschillende grote, maar je kijkt hoe je trek is die dag.