Over Ons

MegaFoodStunter
Dagelijks worden levensmiddelen onnodig weggegooid voordat ze überhaupt in de schappen van de winkel gelegen hebben. De gevolgen hiervan voor de natuur zijn groot, maar het voelt natuurlijk ook niet goed om veilig en lekker eten weg te gooien. MegaFoodStunter is ontstaan uit het idee om dit maatschappelijke probleem terug te dringen. Dit doen we door deze partijen levensmiddelen op te kopen en tegen hoge kortingen aan te bieden.

Wie zijn wij?

MegaFoodStunter is een online platform waar u diepvriesproducten tegen bijzonder scherpe prijzen kunt bestellen. Naast het profiteren van hoge kortingen draagt u bij aan onze misse:

Samen tegen voedselverspilling

Dat is dubbel genieten van lekker eten!

Wij dragen hierbij de zorg dat uw producten van topkwaliteit zijn en blijven: het diepvriezen van de producten is hierin erg belangrijk. Dit is ook precies waar onze expertise ligt. We hebben onze wortels liggen in de Europese handel in diepvriesproducten. Zo weten we precies hoe deze producten bewaard, vervoerd en geleverd moeten worden.

Waar staan wij voor?

Als leverancier van levensmiddelen moeten wij natuurlijk voldoen aan allerlei strenge eisen wat betreft voedselveiligheid. Onze producten worden dan ook regelmatig gekeurd door de NVWA. Deze veiligheid is wat ons betreft een vanzelfsprekendheid.

Daarnaast staan wij nog voor een hoop andere principes, wat MegaFoodStunter uniek maakt:

  • Altijd de allerlaagste prijs; Topkwaliteit diepvriesproducten (20-30% onder het prijsniveau van discount supermarkten)
  • Bijna dagelijks wisselend assortiment
  • Samen tegen voedselverspilling
Gegarandeerd de allerlaagste prijs

Waarom onze producten zo scherp geprijsd zijn

Bij MegaFoodStunter vindt u kortingen van vaak wel meer dan 50%. In vergelijking met de supermarkt bent u dus een stuk goedkoper uit. Hiervoor zijn verschillende redenen:
mfs-icon

Wij leveren wat er op dat moment beschikbaar is

Doordat wij leveren wat er juist op dat moment beschikbaar is, kunnen we de prijzen van onze producten laag houden. Daarnaast zorgt dit ervoor dat ons assortiment constant wisselt: zo kunt u iedere keer kiezen uit andere aanbieding. Dit houdt wel in dat we niet de precieze inhoud van de samengestelde pakketten kunnen geven. Zo zijn onze verrassingspakketten ook altijd een verrassing.

mfs-icon

Onze producten hebben kleine afwijkingen

Door kleine afwijkingen komen onze producten niet in de schappen van de winkel terecht. Dit wil zeker niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Denk bijvoorbeeld aan afwijkingen in het gewicht van het product, een verpakking die aangepast is of seizoenproducten (zoals ijs in de winter of rookworst in de zomer).

mfs-icon

We kopen groots in & leveren in grotere aantallen dan de supermarkt

Bij ons neemt u standaard grotere aantallen af dan in de supermarkt. Dit draagt ook bij aan de lagere prijzen die we kunnen bieden. Door de producten op professionele wijze in te vriezen, zorgen we ervoor dat de kwaliteit behouden blijft. Zorg dus voor genoeg ruimte in uw vriezer, of deel de aanbieding met familie, vrienden, collega’s of buren. Bovendien zou u zich aan kunnen melden voor een van de vele Facebookgroepen met meer mensen die onze aanbiedingen verdelen.

Help ons mee om voedselverspilling terug te dringen

Ons doel om voedselverspilling tegen te gaan kunnen wij niet alleen behalen: we doen dit samen met u! Wij zorgen voor topkwaliteit producten, hoge kortingen en een vlotte levering aan huis.

Hiermee hopen wij zoveel mogelijk voedselverspilling terug te dringen. Voor iedere bestelling die u bij ons plaatst bespaart u dus niet alleen veel geld, maar zorgt u er ook voor dat goede levensmiddelen niet onnodig weggegooid worden. Samen tegen voedselverspilling!