Resultaat 1–36 van de 89 resultaten wordt getoond

Toon sidebar
Sluiten

Varkensfilet Cordon Bleu – 12,5 kilo

 55,00
Varkensfilet Cordon Bleu - 12,5 kilo In deze grote doos vindt u 12,5 kilo heerlijke varkensfilet cordon bleu. Cordon bleu is geliefd bij jong en oud en staat binnen een hand omdraai op tafel. De cordon bleus zitten los in de doos dus pak gemakkelijk uit de vriezer wat u nodig heeft! Laat de cordon bleus ontdooien in de koelkast en bak ze gedurende 8 á 10 minuten aan beiden kanten bruin in een koekenpan. Lekker met aardappeltjes en groenten erbij en genieten maar! 12,5 kilo varkensfilet cordon bleu, nu voor maar 55,- euro! THT: 30/12/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!  
Sluiten

Tournedos – 3 Kilo

 50,00
Tournedos - 3 kilo Waanzinnige tournedos! In deze doos vindt u 3 kilo aan hoogwaardige tournedos. Ze zijn per stuk (250 gr) vacuüm verpakt en dus makkelijk uit de vriezer te halen. Tournedos is een heerlijk mals stukje vlees van de koe en ontzettend lekker met bijvoorbeeld pepersaus! U hoeft de tournedos alleen maar even te ontdooien en op kamer temperatuur te laten komen, bakken en genieten maar! Bereid een fantastisch diner tijdens de feestdagen voor u en uw gasten. 3 kilo tournedos, nu voor maar 50,- euro! THT: 20/02/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluiten

Gehaktschijfjes – 10 kilo

 49,00
Gehaktschijfjes - 1o kilo Voorgebraden gehaktschijfjes, ook wel “borrel schijfjes “ genoemd. Kijk dat is nou echt lekker en handig,  smaakvolle gehaktschijfjes, voorgebraden dus alleen even opwarmen in koekenpan of magnetron, zelfs koud zijn ze lekker! Ideaal als borrelsnack of als maaltijd component, sausje naar smaak erbij ... en de avond / maaltijd wordt een groot succes! Extra grote doos van 10 kilo !! 10 kilo gehaktschijfjes, nu voor maar 49,- euro! THT: 02/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluiten

Kipschnitzels – 7 kilo

 35,00
Kipschnitzels - 7 kilo

Heerlijke schnitzels van kip met een knapperig goudgeel paneerlaagje. Ze zijn makkelijk en snel te bereiden, u hoeft ze alleen even te bakken in de koekenpan! Kipschnitzels zijn een handige toevoeging aan een grote variatie van recepten en geliefd bij jong en oud!

In de doos zitten grote en kleine schnitzels, ideaal voor een gezin omdat het eenvoudig is te verdelen onder kleine en grote eters. 7 kilo kipschnitzels, nu voor maar 35,- euro! THT: 01/04/2022 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluiten

Ambachtelijke Kroketten – 20 stuks

 10,00
Ambachtelijke Kroketten - 20 stuks Echte horeca kroketten!

Met deze overheerlijke kroketten zit u altijd goed! Ze zijn van hoogwaardige horeca kwaliteit en een ware traktatie voor u en uw gasten. Even frituren en genieten maar, uit het vuistje of op een zacht wit bolletje met mosterd.

Let op! De kroketten kunnen variëren van bijvoorbeeld rundvlees- tot kalfskroketten. Elke doos bevat een andere soort.

20 stuks ambachtelijke kroketten, nu voor maar 10,- euro! THT: 11/12/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluiten

Ambachtelijke Bitterballen – 54 stuks

 10,00
Ambachtelijke Bitterballen - 54 stuks Echte horeca bitterballen! Geniet van deze ambachtelijke horeca bitterballen tijdens de borrel. Want een echte borrel begint pas bij een bitterbal en deze zijn van ware topkwaliteit! Romig van binnen met een knapperig korstje en extra lekker met wat mosterd. U hoeft ze alleen maar even 4 minuten te frituren en genieten maar! 54 bitterbalen, nu voor maar 10,- euro! THT: 04/02/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluiten

Party Broodjes – 180 stuks

 8,00
Party Broodjes - 180 stuks In deze grote horecadoos zitten 180 overheerlijke partybroodjes. Deze mix is ideaal geschikt voor een feestelijk ontbijt of brunch. Beleg de broodjes naar wens met verschillende soorten beleg, wat dacht u bijvoorbeeld van roomkaas met een plak gerookte zalm of pindakaas terwijl het broodje nog een beetje warm is? U hoeft ze alleen nog even af te bakken en smullen maar! 180 Partybroodjes, nu voor maar 8,- euro THT: 02/02/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluiten

Steenoven Baguette met Ui – 40 stuks

 10,00

Steenoven Baguette met Ui - 40 st

In deze grote horecadoos zitten 40 heerlijke steenoven baguettes met ui, met een gewicht van 230 gram per stuk. Deze overheerlijke baguettes zijn een ware traktatie voor ieder moment van de dag. U dient ze enkel even af te bakken en smullen maar! Heerlijk om zelf naar eigen smaak te beleggen, wat dacht u bijvoorbeeld van een tonijnsalade?

THT: 14/10/2021

“Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluiten

Party Kipballetjes – 10 kilo

 40,00
Party Kipballetjes - 10 kilo Deze kipballetjes zijn te gek lekker voor bij de borrel. En een leuke afwisseling op het wel bekende bittergarnituur. Lekker smaakvol en klaar met een handomdraai, gewoon eventjes bakken in de koekenpan met wat roomboter, of in de oven Geniet er van! 10 kilo party kipballetjes, nu voor  maar 40,- euro! THT: 02/2021
“Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluiten

Krinkel Friet – 10 kg

 7,00
Krinkel Friet - 10 kg In deze doos vind u maar liefst 10 kilo krinkel friet! Verras uw gezin met deze krinkelfrietjes, lekker smullen in het weekend. U hoeft ze alleen even te frituren, eet smakelijk. 10 kilo krinkel friet, nu voor maar 7,- euro! THT: 01/01/2022 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
-26%
Sluiten

Parelhoenders/Guinea Fowl – circa 11 kilo

 39,00  29,00
Parelhoenders 11 kilo, ca. 1150-1450 gram per stuk Deze grote horeca doos bevat 8 prachtige parelhoenders. Parelhoen heeft een wat 'wildere' smaak dan kip en is een echte gevogelte klassieker. Voeg tijdens het braden wat extra spek toe, voor een extra smaakbeleving. Met deze parelhoen zet u een waar feestmaal op tafel voor u en uw gasten tijdens de feestdagen. 11 kilo parelhoen, nu voor maar 39,- euro! THT: 04/2022 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluiten

Feestdagen Taartmix – 2 stuks

 7,00
Feestdagen Taartmix - 2 stuks Twee overheerlijke taarten met smaken bosbes en perzik. Perfect voor geschikt voor de komende feestdagen of een andere feestelijke gelegenheid, of gewoon 's middags bij de thee! De taarten hebben een heerlijke koekbodem, een romige cheesecake vulling en zijn afgemaakt met verse perzikschijfjes of bosbessen. Perfect om uw visite voor te schotelen, of lekker zelf van te genieten. U hoeft deze taartjes alleen maar even te ontdooien! Perziktaart: 820 gram Bosbestaart: 750 gram 2 taarten, nu voor maar 7,- euro! THT: vanaf 28/04/2021. “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
-13%
Sluiten

Top Salami – 5,5 kilo

 30,00  26,00

Top Salami - 5,5 kilo

Deze doos bevat 5,5 kilo heerlijke salami. Deze worst gekruid en van Italiaanse oorsprong. Perfect om de boterham te beleggen of een tosti te maken. Ook fantastisch op een charcuterie plankje met een augurkje en wat mosterd. U hoeft deze salami alleen maar even te ontdooien en genieten maar!

THT: 10/11/2021

“Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluiten

Konijnen Achterbout – 5 kilo

 50,00

Konijn Achterbout - 5 kilo

Een ware topper voor de feestdagen! In deze doos zit 5 kilo heerlijke konijnen achterbouten. Maak een fantastische stoof klaar op grootmoeders wijze met appeltjes! Een ware traktatie voor u en uw gasten. Eet smakelijk...

5 kilo konijnen achterbout, nu voor maar 50,- euro!

THT: 10/01/2021

“Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluiten

Partybroodjes met Zaden – 75 stuks

 5,00
Partybroodjes met Zaden - 75 stuks In deze grote horecadoos zitten 75 overheerlijke partybroodjes. Deze mix is ideaal geschikt voor een feestelijk ontbijt of brunch.  De broodjes zijn afgemaakt met zaden en geven een extra bite. Beleg de broodjes naar wens met verschillende soorten beleg, wat dacht u bijvoorbeeld van roomkaas met een plak gerookte zalm of pindakaas terwijl het broodje nog een beetje warm is? U hoeft ze alleen nog even af te bakken en smullen maar! 75 Partybroodjes, nu voor maar 5,- euro THT: 12/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
-25%
Sluiten

Kaastaartjes – 4 x 1100 gram

 12,00  9,00
Kaastaartjes - 4 x 1100 gram Een mooi pakket van 4 kaastaartjes die maar liefst 1100 gram per stuk wegen. De kaastaarten hebben een heerlijke koekbodem, en een romige cheesecake vulling. Perfect om uw visite voor te schotelen, of lekker zelf van te genieten. U hoeft deze taartjes alleen maar even te ontdooien! 4 kaastaartjes van 1100 gram per stuk, nu voor maar 12,- euro! THT: vanaf 27/10/2020. “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluiten

Speltstokbrood – 20 stuks

 6,00
Speltstokbrood - 20 stuks In deze grote horecadoos zitten 20 heerlijke speltstokbroden, met een gewicht van 280 gram per stuk. Dit overheerlijke stokbrood met een echte bite, is gemaakt van spelt deeg, en is een ware traktatie om op tafel te zetten. U dient het enkel even af te bakken, en daarna smullen maar. Heerlijk om zelf naar eigen smaak te beleggen, wat dacht u bijvoorbeeld van een paar heerlijke plakken oude kaas? 20 speltstokbroden, nu voor maar 6,- euro! THT: 10/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluiten

Stokbrood Bruin – 18 x 400 gram

 7,00
Stokbrood Bruin - 18 x 400 gram Deze grote horecadoos is gevuld met 18 heerlijke bruine stokbroden. De broden wegen 400 gram per stuk. U dient de broden alleen nog even af te bakken! 18 bruine stokbroden, nu voor maar 7,- euro! THT: 10/08/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluiten

Aardappelbolletjes – 10 x 1000 gram

 8,00
Aardappelbolletjes - 10 x 1 kilo   Tien zakken van 1 kilo aan heerlijke aardappelbolletjes! Ook ideaal om samen met bv uw buren ,vrienden te bestellen , deze kunt u eenvoudig verdelen Deze aardappelbolletjes hebben een krokant jasje en overheerlijke zachte puree van binnen. U kunt ze makkelijk en snel bereiden in de frituurpan, airfryer , oven ect Met deze bolletjes zet u in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel. 10 zakken van 1 kilo aardappelbolletjes, nu voor maar 8,- euro! (is slechts 80 cent per kilo !!) THT: 29/07/2022 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluiten

Kipspies Met Ui En Paprika – 7,5 kilo

 45,00
Kipspies Met Ui En Paprika - 7,5 kilo
 
In deze horecadoos gevuld met heerlijke kipspiesen met ui en paprika, de spiesen wegen zo'n 150 gram per stuk. Heerlijk te bereiden op de grill of de BBQ, of natuurlijk in de koekenpan. Smullen geblazen!
 
7,5 kilo kipspiesen met ui en paprika, nu voor maar 45,- euro!
 
THT: 03-09-2021
 
“Samen tegen voedselverspilling”
Dat is dubbel genieten van lekker eten!
 
Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
-50%
Sluiten

Oppo Roomijs Met Karamel – 6 grote ijsbekers

 10,00  5,00
Oppo Roomijs Met Karamel - 6 grote ijsbekers
 
In deze doos zitten 6 lekkere grote bekers roomijs met gezouten karamel.
De ijsbekers gevuld met heerlijk zacht ijs zijn 475 ml per stuk en bevatten maar 171 calorieën! Dat is verantwoord genieten..
 
6 grote ijsbekers Oppo roomijs met karamel, nu voor maar 5,- euro!
 
THT: 08/11/2020
“Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
-19%
Sluiten

Casseler Gerookt – 5 kilo

 32,00  26,00
Casseler Gerookt - 5 kilo Deze grote verpakking bevat 6 grote vacuüm verpakte stukken casseler, licht gerookt, met een totaalgewicht van 5 kilo. Casseler is een heerlijk Duits stukje varkensvlees, wat vaak gebruikt wordt voor klassieke stoofpotten en stamppotten. U kunt het ook gebruiken als broodbeleg. Smullen geblazen! 5 kilo casseler gerookt, nu voor maar 32,- euro! THT: 10/05/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!  
Sluiten

Voorgebakken Saucijzenbroodjes – 30 stuks

 11,00
Voorgebakken Saucijzenbroodjes - 30 stuks In deze horecadoos zitten 30 super lekkere saucijzenbroodjes. De broodjes wegen 67 gram per stuk, en u dient ze enkel nog even op te warmen. Lekker, en snel! 30 voorgebakken saucijzenbroodjes, nu voor maar 11,- euro! THT: 02-2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!  
-50%
Sluiten

Uien Ringen – 6 kilo

 18,00  9,00
6 kilo uien ringen 12,- euro Deze grote horecadoos bevat 6 zakken van 1 kilo heerlijke uien ringen. De uienringen hebben een heerlijk knapperig jasje! Deze lekkere snacks dient u enkel nog even te bereiden in de frituurpan, zo'n 3 minuten lang. 6 kilo uien ringen, nu voor maar 12,- euro! THT: 22/11/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!  
-40%
Sluiten

Pizza Bodems – 35 stuks

 25,00  15,00
NU VOOR MAAR 15,- EURO! 35 pizza bodems, 15,- euro Leuk, gezellig en makkelijk  samen uw eigen pizza maken. Dan kan met eenvoudig met deze pizza bodems. De pizza is per stuk verpakt ,gebruik uw smaak plus fantasie, en u heeft een perfecte pizza..:-)) 35 pizza bodems, nu voor maar 15,- euro! THT: 09-05-2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluiten

Baguette Pompoen Lijnzaad – 5 euro per doos

 5,00
Baguette Pompoen Lijnzaad - 5 euro per doos In deze grote horecadoos zitten 60 heerlijke baguettes van zo'n 130 gram per stuk. De smaakvolle meergranen baguettes zijn rijkelijk ingelegd met premium zaden, een ware traktatie. U dient de broden enkel nog even af te bakken. 60 baguettes, nu voor maar 5,- euro! THT: 19/09/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluiten

30 Grote Groente Pizza’s 28,- euro

 28,00
30 GROTE GROENTE PIZZA’S 28,- EURO Per stuk verpakt, alleen even opwarmen en smullen maar, U kunt ook altijd uw eigen smaak toevoegen bv kip of hamblokjes.. Zodat er voor een ieder wat lekkers bij zit.. 30 grote groente pizza's, nu voor maar 28,- euro! THT: 05-09-2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluiten

60 Grote Gehaktrollen 46,- euro

 46,00
60 GROTE GEHAKT ROLLEN 46,- EURO IDEAAL als maaltijdcomponent , rauw gehakt lekker gekruid. Gewoon in de pan bakken , ze zijn per 5 verpakt  totaal 12 pakken Ook kregen wij de tip van een FAN, je kunt hier  eenvoudig gehaktballen van maken☺ Eet smakelijk! THT: 26/04/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluiten

Bretonse Schnitzel – 8 kilo

 30,00
Bretonse Schnitzel - 8 kilo In deze grote horecadoos zitten voor 8 kilo aan heerlijke Bretonse schnitzels. Deze heerlijke varkensschnitzels zijn los ingevroren, dus het is erg makkelijk om er één uit de vriezer te halen. Heerlijk om af te bakken in een koekenpan in wat roomboter. 8 kilo Bretonse schnitzels, nu voor maar 30,- euro! THT: 30/04/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
-50%
Sluiten

24 Leuke Rendier Vorm IJs 5,- euro

 10,00  5,00
NU VOOR MAAR 5,- EURO! 24 Leuke Rendier Vorm IJs 5,- euro Deze doos bevat 24 heerlijke rendier ijsjes, die er ook nog een super leuk uitzien. De ijsjes wegen 42 gram per stuk, en is gemaakt van heerlijk vanille-bourbon ijs met chocoladesmaak, en aardbeienijs met cacaofantasie. Heel leuk om uit te delen, of zelf van te smullen. 24 heerlijke rendier ijsjes, nu voor maar 5,- euro! THT: 11/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluiten

Volkoren Bollen – 70 stuks

 8,00
Volkoren Bollen - 70 stuks In deze grote horecadoos van 7 kilo zitten 70 grote volkorenbollen van zo'n 100 gram per stuk. Deze heerlijke voorgebakken meergranenbroodjes dient u enkel nog even af te bakken. Heerlijk broodje om te beleggen met alles wat uw hart begeert. Tip: dit lekker broodje is heerlijk om te beleggen met rosbief, rucola, verse Parmezaanse kaas, truffelmayo en geroosterde pijnboompitten! 70 grote volkoren bollen, nu voor maar 8,- euro! THT: 06/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluiten

Mini Partybroodjes Assortiment – 160 stuks

 8,00
Mini Partybroodjes Assortiment - 160 stuks Dit pakket bestaat uit een grote horecadoos gevuld met 160 heerlijke mini partybroodjes. De broodjes wegen rond de 40 gram per stuk. U dient de broodjes enkel nog even af te bakken! 160 mini partybroodjes, nu voor maar 8,- euro! THT: 11/01/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluiten

72 Grote Gehaktballen 30,- euro

 30,00
72 Grote Gehaktballen - 30 euro In deze grote doos zitten maar liefst 72 gehaktballen van 83 gram, dus 6 kilo in totaal verdeeld over 12 bakjes. Dat is makkelijk deelbaar! Heerlijke, ruime, half-om-half gehaktballen. U dient ze wel nog even te bereiden, heerlijk om te bakken in een stoof- of koekenpan. Oudhollands genieten.... 72 grote gehaktballen, nu voor maar 30,- euro! THT: 19/04/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluiten

Roomboter Ham-Kaas Croissants – 60 stuks

 12,00
60 x grote Ham Kaas Croissants - 12,- euro Deze bakkers kwaliteit ham/kaas croissants zijn super lekker 👍 Verpakt in een grote doos met 60 x ham-kaas croissants van 105 gram per stuk. ( dus meer dan 6 kilo!) Los ingevroren, dus u kunt eruit pakken wat u wilt. U dient ze alleen nog af te bakken. 60 heerlijke ham-kaas croissants, voor maar 12,- euro! THT: 27/03/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluiten

Kippendij Curry Aan Spies – 10 Kilo

 49,00
Kippendij Curry Aan Spies - 10 Kilo Een grote horecadoos vol met lekkere malse kipsaté, een genot voor iedereen. Makkelijk te bereiden in de grill- of koekenpan. Gemaakt van kipdijvlees ideaal voor de lekkerste malse kipsaté! Met een lichte curry smaak om het geheel tot de juiste smaak te krijgen een top product in een grote 10 kilo doos , (dat zijn erg veel lekkere saté spiesen..) 10 kilo kippendij curry aan spies, nu voor maar 49,- euro! THT: 03/09/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluiten

Ciabatta Mediterraans – 28 stuks

 9,00
Ciabatta Mediterraans - 28 stuks In deze grote horecadoos zitten 28 grote ciabatta broden van circa 280 gram per stuk. De gehele doos weegt 7840 gram. Heerlijke luxe broden om jezelf of anderen mee te verwennen. U dient de ciabatta broden ongeveer 30 minuten te laten ontdooien, en ze daarna rond de 10-12 minuten af te bakken op ongeveer 210 graden celsius. 28 grote ciabatta broden Mediterraans, nu voor maar 9,- euro! THT: 10/06/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!