Zakelijk boodschappen doen voor uw bedrijf

Beste ondernemer,

Graag willen we ons bij U voorstellen. De MegaFoodStunter houdt zich sinds de jaren 90 bezig met het opkopen van diepvries levensmiddelen. Wij zijn een online platform waar u diepvriesproducten tegen bijzonder scherpe prijzen kunt bestellen. Naast het profiteren van hoge kortingen draagt u bij aan onze misse: “Samen tegen voedselverspilling, dat is dubbel genieten van lekker eten!

Vanaf nu richt de MegaFoodStunter zich ook op de zakelijke markt.

Bovenop onze allerlaagste prijsgarantie willen we u graag de onderstaande voordelen aanbieden:

Vandaag besteld, morgen in huis

Bij bestellingen van €300 of meer garanderen we u de aflevering op de eerstvolgende werkdag.

Altijd de allerlaagste prijs

Topkwaliteit diepvriesproducten (20-30% onder het prijsniveau van discount supermarkten)

€ 300

10% Korting

Bij bestellingen boven de €300 ontvangt u als introductieaanbieding 10% korting over het gehele aankoopbedrag.

€ 500

15% Korting

Bij bestellingen boven de €500 ontvangt u als introductieaanbieding 15% korting over het gehele aankoopbedrag.

Wij dragen hierbij de zorg dat uw producten van topkwaliteit zijn en blijven: het diepvriezen van de producten is hierin erg belangrijk. Dit is ook precies waar onze expertise ligt.
We hebben onze wortels liggen in de Europese handel in diepvriesproducten. Zo weten we precies hoe deze producten bewaard, vervoerd en geleverd moeten worden.

Als leverancier van levensmiddelen moeten wij natuurlijk voldoen aan allerlei strenge eisen wat betreft voedselveiligheid. Onze producten worden dan ook regelmatig gekeurd door de NVWA. Deze veiligheid is wat ons betreft een vanzelfsprekendheid.

Daarnaast staan wij nog voor een hoop andere principes, wat MegaFoodStunter uniek maakt:

  • Altijd de allerlaagste prijs; Topkwaliteit diepvriesproducten (20-30% onder het prijsniveau van discount supermarkten)
  • Bijna dagelijks wisselend assortiment

Waarom onze producten zo scherp geprijsd zijn? 

  • Wij leveren wat er op dat moment beschikbaar is! Doordat wij leveren wat er juist op dat moment beschikbaar is, kunnen we de prijzen van onze producten laag houden. Daarnaast zorgt dit ervoor dat ons assortiment constant wisselt: zo kunt u iedere keer kiezen uit andere aanbiedingen. 
  • Onze producten hebben kleine afwijkingen. Door kleine afwijkingen komen onze producten niet in de schappen van de winkel terecht. Dit wil zeker niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Denk bijvoorbeeld aan afwijkingen in het gewicht van het product, een verpakking die aangepast is of seizoenproducten (zoals ijs in de winter of rookworst in de zomer).
  • We kopen groots in & leveren in grotere aantallen dan de supermarkt

Bij ons neemt u standaard grotere aantallen af dan in de supermarkt. Dit draagt ook bij aan de lagere prijzen die we kunnen bieden. Door de producten op professionele wijze in te vriezen, zorgen we ervoor dat de kwaliteit behouden blijft.

Let Op! Alle prijzen zijn incl. BTW

Sluit

Mega Varkensschnitzels – 30 stuks

 39,00
De schnitzel waar iedereen van droomt; ze passen bijna niet op je bord zo groot! Deze varkensschnitzels zijn gepaneerd in de bekende Oostenrijkse panade, "Das Beste Was Da Ist!". Het feest begint al wanneer je deze MEGA schnitzel op je bord zit liggen. Het mes kraakt door de knapperige korst en de geur van de overheerlijke kruiden komen je tegemoet. Kun jij ook niet wachten om van deze lekkere varkensschnitzels te gaan genieten?   Bestel nu een doos met 30 mega grote varkensschnitzels á 200 gram per stuk, nu voor maar 39,- euro. THT: 28/02/2021  
Sluit

Kipfilet Schnitzels – 80 stuks

 39,00
Deze heerlijke schnitzels zijn gemaakt van puur kipfilet. Met een jasje van originele Oostenrijkse “kunsper panade” hebben deze schnitzels een zeer krokante korst! Dit is een topkwaliteit product van hoogwaardige horecakwaliteit. De kipfilet schnitzels zijn los ingevroren en dus gemakkelijk per stuk te ontdooien. Ideaal als onderdeel van de maaltijd of een meesterlijke snack. Wees er snel bij, want de kenners weten hoe fantastisch deze schnitzels zijn! Eet smakelijk, of zoals ze in Oostenrijk zeggen: 'Gute apetit!'   Doos met 80 kipfilet schnitzels nu voor 39,- euro. Dat is nog geen 50 cent per schnitzel! THT: 27/01/2021  
Sluit

Varkensfilet Schnitzels – 100 stuks

 39,00
Dit pakket is voor de echte grootverbruiker. Maar liefst 100 malse varkensfilet schnitzel gemaakt van de platte bil.  Puur filet, platgeslagen en gemarineerd met lekkere kruiden. Prima te bereiden in de frituurpan, 5 minuutjes in 170 graden, of gewoon in de koekenpan! Een ware traktatie van mooi mals vlees met een dunne maar krokante korst.   Eén doos van 6kg bevat maar liefst 100 schnitzels. Voor dit pakket betaalt u slechts 39,- euro. THT: 28/02/2021
Sluit

Entrecote Steak Ready / Runder Lende – 3 x 3,33 kilo

 69,00
Runder entrecote is een deel van de rug van de koe. De entrecote wordt gesneden uit de dunne lende en heeft een randje vet aan de buitenkant zitten. Het randje vet geeft een lekkere smaak aan het vlees. In dit pakket zitten 3 grote steaks van circa 3,33 kilo. U kunt ervoor kiezen om dit in kleine steaks te snijden, maar in zijn geheel bereiden op de barbecue is ook een ware smaaksensatie! Trakteer u en uw familie op een heerlijk stuk vlees met deze hoogwaardige entrecote. Eet smakelijk alvast! 10 kilo entrecote, nu voor maar 69,- euro! THT: 15/07/2022 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Spareribs – 5 x 2 kilo

 79,00
Geniet nu thuis van deze restaurant-waardige spareribs. Dit vlees is afkomstig van de rug van het varken en is daardoor heerlijk mals. Het vlees van de spareribs is mooi gelijkmatig verdeeld over de botten. In deze doos zitten circa 5 grote ribben van zo'n 2 kilo per stuk. De ribs zijn rauw en per stuk verpakt, en kunt u dus nog helemaal naar eigen smaak marineren. Bereid ze in de oven of op de barbecue en kluiven maar! Eén doos met 10 kilo spareribs nu voor maar 79,- euro. THT: 14/07/2022 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Maaslander Belegen 30+ Plakken – 12 x 175 gram

 18,00
Wat handig! Maar liefst 12 pakken met heerlijke Maaslander kaas, belegen 30+. Heerlijk om elke dag uw brood mee te beleggen. In elk pakje zitten circa 7 plakken, dus dat komt uit op ongeveer 84 plakjes in totaal. 12 pakken Maaslander, nu voor maar 18,- euro! THT: 25/02/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Ribeye / Prime Rib – 3 x kilo

 89,00
In deze doos zit voor 11 kilo aan overheerlijke ribeye steaks, ook wel prime rib genoemd. Een genot voor een ieder. Boter in de pan, en bakken maar! Heerlijk te combineren met een stukje groente en wat aardappeltjes, bijvoorbeeld onze overheerlijke aardappelblokjes! U dient de stukken ribeye zelf nog even te snijden, zo kunt u het perfecte formaat bepalen. In deze doos zitten 3 grote stukken van circa 3,7 kilo per stuk. 11 kilo ribeye steak, nu voor maar 89,- euro! THT: 15/07/2022 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Aardappelblokjes ”Rissolées” – 10 x 1 kilo

 7,00
Bespaar veel tijd en moeite wanneer u deze aardappelblokjes in huis heeft. Gemakkelijk en snel te bereiden in de oven of met een klontje boter in de pan. De aardappelblokjes komen in de smaak ‘Naturel’, en kunt u dus nog naar eigen smaak kruiden. Voor iedereen wat wils! Eén doos met 10 zakken aardappelblokjes á 1 kilo per zak, voor slechts 7,- euro. THT: 31/08/2022 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Inktvis / Squid Tubes – 10 x 1 kilo

 30,00
Zet een mediterraanse verrassing op tafel met deze heerlijke inktvis. U kunt de stukken in zijn geheel bereiden door ze bijvoorbeeld te vullen of grillen. Of snij ze in ringen en verras uw gasten met zelfgemaakte calamares.  De inktvis is verpakt in zakken van 1 kilo. In totaal ontvangt u 10 zakken, dus 10 kilo, voor 30,- euro.   THT: 22/04/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Rib Karbonade / Varkenslende – 5 kilo

 24,00
Een heerlijk stukje vlees afkomstig van de ribben van het varken. De karbonade is wat magerder dan andere vleessoorten en daardoor perfect voor mensen die niet van vet vlees houden. U kunt dit mooie stuk vlees gemakkelijk thuis bereiden in de koekenpan met wat boter, peper en zout. Of marineer de ribkarbonades naar smaak en laat deze langzaam garen op de barbecue. Eet smakelijk! De karbonades zijn los verpakt en gemakkelijk per stuk uit de doos te halen. Zo pakt u alleen dat wat u nodig heeft, en gooit u niks weg! Doos met 5 kilo ribkarbonades van het varken, 24,- euro. THT: 18/01/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Kipspiezen – 125 x 80 gram

 85,00
Deze voorgegaarde kipspiesjes zijn al klaar voor gebruik! Verwerk ze koud door een salade, of warm ze gemakkelijk op in de magnetron of grillpan. Een lekkere snack voor tussendoor of aanvulling op het avondeten. Met deze kipspiezen kun je nog alle kanten op!  U ontvangt 4 zakken á 2,5 kilo per zak. In totaal komt dit neer op 125 spiesjes van 80 gram per stuk. De kipspiezen zijn los ingevroren en dus gemakkelijk per stuk te ontdooien.  10 kilo voorgegaarde kipspiezen nu voor 85,- euro. Dat is slechts 68 cent per spies! THT: 31/08/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Pangasius Filet – 10 x 1 kilo

 49,00
Met deze pangasius filet zet jij zeker weten een heerlijke maaltijd op tafel. Gegrild, gebakken, uit de oven of in een wokgerecht, deze vis is een ideale basis voor vele gerechten. De filets komt zonder vel en graat en zijn los ingevroren, dus makkelijk in gebruik. Om de kwaliteit te behouden, zit er een laagje water om de vis. Het netto gewicht komt daardoor op 800 gram per zak. In totaal ontvangt u 10 zakken pangasius filet voor 49,- euro. THT: 01/04/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Steenoven Baguette Malaga – 25 x 340 gram

 14,00
De geur van vers afgebakken brood, wie is er niet dol op? Als lunch, bij de soep of ’s avonds met wat smeersels, deze steenoven baguette ‘Malaga’ komt altijd van pas! De broden zijn voorgebakken en eenmaal ontdooid, bakt u ze zelf nog even af in de oven. Zo heeft u altijd een warm en vers broodje op tafel. Doos met 25 broden á 340 gram per brood voor slechts 14, euro. THT: 28/02/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Berliner Bollen – 48 x 60 gram

 7,00
Van deze Duitse klassieker geniet u nu heel gemakkelijk thuis! 2 tot 3 minuutjes in de oven en u waant zich in de straatjes van Berlijn. Ideaal voor bij de koffie of als traktatie met een verjaardag. Deze Berliner bollen zijn gevuld met multivruchten jam en komen ongepoederd! Doos met 48 Berliner bollen á 60 gram per stuk voor slechts 7,- euro. THT: 13/01/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Geraspte Goudse Kaas – 5 kilo

 29,00
Maak uw pizza of pasta compleet met heerlijke geraspte Goudse kaas. Altijd handig om thuis op voorraad hebben! De kaas bestaat uit 48% vet en is dus lekker vol van smaak. Zak van 5 kilo, nu voor slechts 29,- euro! THT: 30/12/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Yakitori Spiezen met Japanse Sojasaus – 300 x 30 gram

 129,00
Geen tijd om de hele dag in de keuken te staan, maar wilt u wel écht lekker eten? Deze Yakitori spiezen zijn heerlijk gemarineerd in sojasaus en Oosterse kruiden. De spiezen van kipdijfilet zijn al gegaard op de barbecue. In een mum van tijd zet u een ware smaaksensatie op tafel. Altijd een succes! U warmt de Yakitori spiezen eenvoudig op in de magnetron of eventjes in een koekenpan of op de bakplaat. Ook super leuk en lekker bij het fonduen! In totaal ontvangt u 9 kilo spiezen, wat gelijk staat aan 300 stuks. Per 50 stuks verpakt in doosjes van 1,5 kilo. Omgerekend is dit slechts 43 cent per spies! De Yakitori spiezen zijn los ingevroren en dus gemakkelijk per stuk te ontdooien. THT: 30/11 2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Ham-Kaas Croissants – 36 x 105 gram

 9,00
Verras vrienden of familie met deze heerlijke ham-kaas croissants, gemaakt van échte roomboter. Zelf eventjes afbakken in de oven en het is net of je ze vers bij de bakker hebt gehaald! Doos met 36 ham-kaas croissants á 105 gram per stuk: 9,- euro. Dat is slechts 25 cent per stuk! THT: 27/03/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Besteld:89
Items beschikbaar:571
Sluit

Kaastwister – 56 x 90 gram

 24,00
Deze kaastwisters zijn een heerlijke aanvulling op de ontbijttafel, of gewoon als snack natuurlijk. Vers uit de oven het allerlekkerst! Eventjes ontdooien, een paar minuutjes in de oven en smullen maar! Doos met 56 kaastwisters á 90 gram per stuk: 24,- euro. THT: 07/03/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Roomboter Kaas Croissants – 108 x 95 gram

 29,00
Begin je dag goed met een ovenverse kaascroissant, gemaakt van échte roomboter. Ideaal om een voorraad in huis te hebben voor een heerlijk ontbijt. Daar kom je je bed wel voor uit! Deze heerlijke roomboter croissants bestaan voor 19% uit kaasvulling en decoratie. Gemakkelijk per stuk te ontdooien. Een paar minuutjes in de oven en genieten maar! Doos met 108 botercroissants á 95 gram per stuk: 29,- euro. Dat is minder 27 cent per croissant! THT: 06/04/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Besteld:24
Items beschikbaar:296
Sluit

Hollandse Varkenshaas – 4.9 kilo

 40,00
Hollandse Varkenshaas - 4.9 kilo Een echte kerstklassieker! Varkenshaas is heerlijk mals, mager vlees met een zachte smaak. Ze zijn per stuk vacuüm verpakt, en wegen tussen de 300 en 350 gram. Zet tijdens de feestdagen een heerlijk diner op tafel met deze varkenshaas met bijvoorbeeld champignonroomsaus. Geliefd bij jong en oud! De varkenshaas is per stuk verpakt, dus u kunt makkelijk uit de vriezer pakken wat u nodig heeft. 4.9 kilo varkenshaas, nu voor maar 40,- euro! THT: 10/08/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Bosbessen Notentaart – 6 x 550 gram

 19,00
BOSBESSEN NOTENTAART 6 x 550 gram €19,00 Waan jezelf in een winters skigebied met deze rijk-gevulde notentaart. De vulling bestaat uit bosbessen, hazelnoten en een crumble van roomboter. Zet de koffie maar vast klaar! De taarten zijn per stuk verpakt, dus makkelijk per taart te ontdooien. 6 taarten á 550 gram voor €19,00 THT: 08/02/2021 “Samen tegen voedselverspilling”
 Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Vis Bites (Popcorn) – 14 x 400 gram

 15,00
Maak de borrel compleet met deze heerlijke vis bites. Handig te frituren en waanzinnig lekker als snack. De bites zijn heerlijk krokant en worden hierdoor ook wel vispopcorn genoemd. Maak het af met een lekker sausjes, smullen geblazen. Geliefd bij jong en oud, ze zijn zo op! U ontvangt maar liefst 14 doosjes van 400 gram. Smikkelen maar! 14 x 400 gram Vis bites, nu voor maar 15,- euro! THT: 28-01-2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Visnuggets – 14 x 400 gram

 15,00
Heerlijke visnuggets! In 1 grote doos ontvangt u 14 doosjes van 400 gram. Visnuggets zijn een handige maaltijd component en geliefd bij jong en oud. Lekker met gebakken aardappeltjes en broccoli! Zet met gemak een lekkere maaltijd op tafel. Ook lekker als snack tussendoor voor de buis. U kunt de nuggets bakken maar ze zijn ook geschikt om te frituren. 14 x 400 gram Visnuggets, nu voor maar 15,- euro! THT: 25/01/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Saucijzenbroodje – 66 x 100 gram

 29,00
Houdt u ook zo van saucijzenbroodjes? Wij hebben heerlijke broodjes voor u in de aanbieding. Alleen nog even zelf afbakken en genieten maar. De broodjes zijn een super optie tijdens de lunch dus neem ze lekker mee naar werk. 66 Saucijzenbroodjes, nu voor maar 29,- euro! THT: 27/08/21 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Roomboter Kaasbroodje – 48 x 110 gram

 25,00
We hebben heerlijke kaasbroodjes voor nu, met échte roomboter!
Top als tussendoortje of bij de lunch. Een echte traktatie van heerlijk bladerdeeg gevuld met kaas. U dient de broodjes alleen nog zelf even af te bakken en smullen maar! 38 Roomboter Kaasbroodjes, nu voor maar 25,- euro! THT: 01/12/21 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Frikandel broodjes – 30×175 gram

 22,00
Houdt u ook zo van frikandelbroodjes? Wij hebben heerlijke broodjes voor u in de aanbieding. Alleen nog even zelf afbakken en genieten maar. De broodjes zijn een super optie tijdens de lunch dus neem ze lekker mee naar werk. Maar de broodjes zijn geliefd bij jong en oud, dus kijk uit dat uw kinderen ze niet allemaal oppeuzelen. 30 frikandelbroodjes, nu voor maar 22,- euro! THT: 01/10/21 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Maiskippen – 20 x 350/450 gram

 10,00
Deze kip is zoooo Mais Wij hebben heerlijke maiskippen in de aanbieding voor u. Er zitten 20 stuks in de doos en zijn van top kwaliteit. De gehele doos weegt tussen de 7.5 en 10 kilo. Vul de kip met ui, knoflook en rozemarijn en bestrooi met peper en zout. Even in de oven en u heeft een heerlijke maaltijd. U kunt in dezelfde ovenschaal uw aardappeltjes en andere groente meebakken. Zo zet u heel gemakkelijk een voedzaam avondmaal op tafel. Eet smakelijk! 20 maiskippen, nu voor maar 10,- euro! THT: vanaf 08/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Kipfilet – 2 x 2,4 kilo

 20,00
Kipfilet Wij hebben het altijd geliefde stukje kipfilet, voor u in de aanbieding. De filets zijn tussen de 140 - 160 gram met een totaalgewicht 4,8 kilo. Makkelijk te bereiden en geliefd bij jong en oud. Met kipfilet zit u altijd goed! De filet is zonder verdere toevoeging van water of zout. 2 x 2,4 kilo kipfilet, nu voor maar 20,- euro! Dat is dus maar 4,17,- euro per kilo. THT: 13/04/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Rump Steak – 10 x 227 gram

 40,00
Rump Steak In Nederland kennen we de Rump Steak ook wel als de lentebiefstuk. Een erg geliefd stukje vlees want het is mals en erg sappig. De Rump Steak heeft een heerlijke smaak en is makkelijke te bereiden. Bak het zoals u biefstuk ook zou bakken met een lekkere klont boter in de pan. Maak het af met frietjes en wat groenten en zet een waanzinnige maaltijd op tafel. De Rump Steak is van waanzinnige kwaliteit en de 10 steaks zijn per stuk verpakt. Pak dus makkelijk uit de vriezer wat u nodig hebt. Eet smakelijk! 2,27 kilo Rump Steak, nu voor maar 40,- euro! (Dat is 17,62 euro, per kilo) THT: 23/09/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Sirloin Steak – 10 x 227 gram

 45,00
Sirloin Steak Sirloin steak is een top stuk vlees! Het is erg mals en heeft een klein randje vet wat het vlees sappig en smaakvol houdt. Het is een goed alternatief voor entrecote en komt uit een Amerikaans rund. Bak de Sirloin steak en maak het af met een lekkere salade of groenten. Zet een heerlijke maaltijd op tafel voor u en uw gezin! De 10 steaks zijn per stuk verpakt dus pak makkelijk uit de vriezer wat u nodig hebt. Genieten maar. 2,27 kilo Sirloin Steak, nu voor maar 45,- euro! (Dat is 19,82 euro, per kilo) THT: 16/09/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Rib Eye Steak – 10 x 227 gram

 47,00
Rib Eye Steak Wij hebben fantastische Rib Eye Steak voor u in de aanbieding! Rib Eye is een van de populairste biefstuksoorten momenteel. Het is een gemarmerd stuk rundvlees, wat betekend dat het met een beetje vet is doorregen. Hierdoor is het stuk vlees lekker mals en sappig. Rib Eye is het lekkerst wanneer het rosé is gebakken en u kunt de steak bakken, braden, grillen maar ook roosteren. Zet een heerlijke maaltje op tafel met deze steak en maak het af met aardappeltjes en groenten! De 10 steaks zijn per stuk verpakt dus pak makkelijk uit de vriezer wat u nodig hebt. Eet smakelijk! 2,27 kilo Rib Eye Steak, nu voor maar 47,- euro! (Dat is 20.70 euro ,per kilo) THT: 24/03/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Kaassouflés – 52 x 60 gram

 21,00
Kaassouflés - 52 x 60 gram In deze doos zitten 52 uitstekende kaassoufflés van echte snackbarkwaliteit. Heerlijk met bijvoorbeeld een likje mayonaise. 52 kaassoufflés, nu voor maar 21,- euro! THT: 31/05/2022 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Ontbeende Geroosterde Peking Eend – 16 x 600-700 gram

 99,00
Wauw wat een feest. Wij hebben overheerlijke Peking Eend voor u in de aanbieding. De eend is al ontbeend en is hierdoor makkelijk te snijden. Maak heerlijke peking pannenkoekjes met hoisin saus & komkommer en deze heerlijke eend. De eend is per stuk verpakt in vacuüm zakken van 600 à 700gram. Een ware traktatie voor u en uw gezin! Eet smakelijk 10 kilo ontbeende geroosterde peking eend, nu voor maar 99,- euro! THT: 13/12/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Pacifische Roodbaarsfilet – 4 kilo netto

 45,00
Pacifische Roodbaarsfilet - 4 kilo netto Deze heerlijke roodbaarsfilets, zónder huid, zijn perfect voor een hele hoop verschillende gerechten. U kunt ze bijvoorbeeld heerlijk met een klontje boter bakken in de koekenpan. De filets wegen ieder tussen de 120 en 140 gram. Fijn om in huis te hebben dus. De doos weegt 5 kilo, waarvan 4 kilo netto vis. Om de kwaliteit van de vis te waarborgen wordt er water bij de vis gedaan. De vis is IQF, oftewel los per stuk ingevroren, dus makkelijk deelbaar! 4 kilo netto Pacifische Roodbaarsfilet, nu voor maar 45,- euro! THT: 22/05/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Zeebaarsfilet Met Huid – 10 kilo

 85,00
Zeebaarsfilet Met Huid - 10 kilo Maar liefst 10 kilo aan heerlijk ambachtelijke zeebaarsfilet, met huid. De vis leent zich goed om te bakken en dan het liefst op de huid. Dit vergt even wat aandacht, want het huidje moet wel krokant zijn. Een slap en nattig velletje zit niemand op te wachten. Als je dit rustig doet, kan er weinig mis gaan. Eet smakelijk! 10 kilo zeebaarsfilet, nu voor maar 85,- euro! THT: 08/11/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Atlantische Roodbaarsfilet – 4 kilo netto

 39,00
Atlantische Roodbaarsfilet - 4 kilo netto Deze heerlijke roodbaarsfilets, met huid aan één kant, zijn perfect voor een hele hoop verschillende gerechten. U kunt ze bijvoorbeeld heerlijk met een klontje boter bakken in de koekenpan. De filets wegen ieder tussen de 160 en 180 gram. Fijn om in huis te hebben dus. De doos weegt 5 kilo, waarvan 4 kilo netto vis. Om de kwaliteit van de vis te waarborgen wordt er water bij de vis gedaan. De vis is IQF, oftewel los per stuk ingevroren, dus makkelijk deelbaar! 4 kilo netto Atlantische Roodbaarsfilet, nu voor maar 39,- euro! THT: 08/10/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Appelflappen Met Suiker – 32 x 130 gram

 10,00
Appelflappen Met Suiker - 32 x 120 gram Maar liefst 32 grote appelflappen zitten in dit pakket, met een lekker suiker laagje er overheen. De appelflappen wegen 120 gram per stuk, en het totaal van de doos is dus 4.16 kilo! Perfect om uit te delen aan uw visite, of lekker zelf op te peuzelen. U dient ze enkel nog eventjes af te bakken. 32 grote appelflappen, nu voor maar 10,- euro! THT: 01/10/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Mini Karamel Donuts – 120 x 23 gram

 6,00
Mini Karamel Donuts - 120 x 23 gram Een heerlijk grote verpakking met maar liefst 120 mini karamel donuts, die u enkel nog maar hoeft te ontdooien voor u ze wilt opeten. Dat is smikkelen! 120 mini karamel donuts, nu voor maar 6,- euro! THT: 01/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
-22%
Sluit

Black Tiger Garnalen 8/12 – 10 x 1 kilo

 160,00  125,00
Deze heerlijke Black Tiger garnalen zijn makkelijk te pellen! De garnalen zijn van het formaat 8/12. Fantastisch voor in een lekkere Thaise curry of op de grill. Echt een ware traktatie deze garnalen van top kwaliteit, eet smakelijk! 10 x 1 kilo Black Tiger Easy Peel IGQ, nu voor maar 160,- euro! THT: 30/04/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
-28%
Sluit

Black Tiger Garnalen 13/15 – 10 x 1 kilo

 160,00  115,00
Deze heerlijke Black Tiger garnalen zijn makkelijk te pellen! De garnalen zijn van het formaat 13/15. Fantastisch voor in een lekkere Thaise curry of op de grill. Echt een ware traktatie deze garnalen van top kwaliteit, eet smakelijk! 10 x 1 kilo Black Tiger Easy Peel IQF, nu voor maar 160,- euro! THT: 30/04/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Lion Taart – 4 x 950 gram

 19,00
Bent u ook zo’n fan van die overheerlijke Lion chocoladerepen? Wij hebben nu overheerlijk Lion Taart voor u! Een top traktatie tijdens de koffie of thee, of om uit te delen op het werk of school. De taart is al in punten voorgesneden en hierdoor makkelijk deelbaar. U ontvangt maar liefst 4 taarten van 950 gram. De taarten zijn gesneden in 12 punten. Dat betekend 48 punten in totaal, per punt betaald u dan maar 0,40 cent! 4 x 950 gram Lion Taart, nu voor maar 19,- euro! THT: 04/03/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Roomboter Amandel Gevulde Koek – 48 x 100 gram

 15,00
Deze gevulde koeken met roomboter en amandel zijn ideaal geschikt voor bij de koffie, als tussendoortje of om uit te delen op kantoor of school. U dient ze nog wel even af te bakken. De koeken wegen maar liefst 100 gram per stuk. De THT van deze koeken loopt tot 10/01/2021 maar tot eind februari zijn ze nog heerlijk. De normale prijs van deze koeken is eigenlijk 29,- euro per doos maar door de korte THT maar 15,- euro. Sla u slag snel! “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Chocolade Hazelnoot Taart Met Caramel Topping- 4 x 1800 gram

 19,00
Waanzinnig lekkere Worteltaart. Met hazelnoot en bestreken met een laagje frosting. Handig gesneden in vierkantjes. De plaat bevat 15 porties en er zitten 4 platen in een doos. Dat zijn dus 60 porties per doos = 0,32 cent per portie! Mooi voorgesneden dus makkelijk deelbaar en ideaal voor een verjaardag of andere viering! 4 platen worteltaart nu voor maar 19,- euro. THT: 25/03/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Grote Blueberry Panna Cotta Taart – 4 x 2.05 kilo

 19,00
Grote Blueberry Panna Cotta taart van 2,05 Kilo! 28 cm doorsnee om 14 grote punten te snijden Een super lekkere taart die goed gevuld is. Ideaal om in huis te hebben of om uit te delen op werk, school of met een verjaardag. 4 van deze grote taarten voor maar 19,- euro !! Of wel 4x14 punten = 56 grote punten = 34 cent per grote punt gebak Of 4 x 18 = 72 normale gesneden punten = 27 cent per normaal formaat gebak THT:   13/03/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Procureurlappen – 12,5 kilo

 60,00
Procureurlappen - 5 x 2,5 kilo Dit heerlijke stuk varkensvlees, is een mals en sappig braadstuk. Het is erg geschikt om rollade van te maken maar door zijn sappige structuur is het ook een geschikt stuk vlees om mee te BBQen. U kunt van procureur bijvoorbeeld heerlijke pulled pork van maken! Let op: U dient de procureur wel nog zelf te snijden! 12,5 kilo procureur, nu voor maar 60,- euro! THT: 15/03/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Rose Wijn – 6 Flessen

 15,00
Wat een feest! Een doos rose wijn nu voor maar 15,- euro. Deze heerlijke frisse wijn van "Les Hauts de Chamboustin" is keer op keer een hit. Heerlijk tijdens de borrel, het eten of uw kerstdiner. Bereid een heerlijk diner met uw Mega Food Stunter favorieten en maak het af met een glaasje wijn! De doos bevat zes flessen en door PET-materiaal kunnen de flessen niet breken onderweg. 6 flessen witte wijn, nu voor maar 15,- euro! “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Bladerdeeg Gebakje – 36 stuks

 8,00
Bladerdeeg Gebakje  - 36 stuks In deze grote doos vindt u 36 heerlijke bladerdeeg gebakjes. Ze wegen 120 gram en dat is een flinke hap! Ze zijn rijkelijk gevuld met hazelnoot en chocolade en bestrooid met poedersuiker. Wat een traktatie! 36 Bladerdeeg Gebakjes, nu voor maar 8,- euro! THT: 18/02/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Voorgebakken Croissants – 40 stuks

 4,00
Voorgebakken Croissants - 40 stuks Bij een heerlijk ontbijt mogen vers afgebakken mini croissants niet ontbreken.  De croissantjes wegen 35 gram per stuk. Bak ze alleen even af en genieten maar! Maak een heerlijk kerstontbijt met deze croissants, voor u en uw gezin! 40 croissants, nu voor maar 4,- euro! THT: 29/01/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Varkenshaas – 5 kilo

 39,00
Varkenshaas - 5 kilo Varkenshaas is heerlijk mals, mager vlees met een zachte smaak. Ze zijn per stuk vacuüm verpakt! Dit stukje vlees is geliefd bij jong en oud en het hele jaar door een ware traktatie. Zet een heerlijk diner op tafel en maak de varkenshaas met champignonroomsaus. Ook perfect geschikt op saté van te maken, lekker met frietjes en pindasaus! De varkenshaas is per stuk verpakt, dus u kunt makkelijk uit de vriezer pakken wat u nodig heeft. 5 kilo varkenshaas, nu voor maar 39,- euro! THT: 15/03/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Kipschnitzels – 7 kilo

 35,00
Kipschnitzels - 7 kilo

Heerlijke schnitzels van kip met een knapperig goudgeel paneerlaagje. Ze zijn makkelijk en snel te bereiden, u hoeft ze alleen even te bakken in de koekenpan! Kipschnitzels zijn een handige toevoeging aan een grote variatie van recepten en geliefd bij jong en oud!

In de doos zitten grote en kleine schnitzels, ideaal voor een gezin omdat het eenvoudig is te verdelen onder kleine en grote eters. 7 kilo kipschnitzels, nu voor maar 35,- euro! THT: 01/04/2022 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

Ambachtelijke Kroketten – 20 stuks

 10,00
Ambachtelijke Kroketten - 20 stuks Echte horeca kroketten!

Met deze overheerlijke kroketten zit u altijd goed! Ze zijn van hoogwaardige horeca kwaliteit en een ware traktatie voor u en uw gasten. Even frituren en genieten maar, uit het vuistje of op een zacht wit bolletje met mosterd.

Let op! De kroketten kunnen variëren van bijvoorbeeld rundvlees- tot kalfskroketten. Elke doos bevat een andere soort.

20 stuks ambachtelijke kroketten, nu voor maar 10,- euro! THT: 11/12/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

Ambachtelijke Bitterballen – 54 stuks

 10,00
Ambachtelijke Bitterballen - 54 stuks Echte horeca bitterballen! Geniet van deze ambachtelijke horeca bitterballen tijdens de borrel. Want een echte borrel begint pas bij een bitterbal en deze zijn van ware topkwaliteit! Romig van binnen met een knapperig korstje en extra lekker met wat mosterd. U hoeft ze alleen maar even 4 minuten te frituren en genieten maar! Let op! De bitterballen kunnen variëren van bijvoorbeeld rundvlees- tot kalfsbitterballen. Elke doos bevat een andere soort. 54 bitterbalen, nu voor maar 10,- euro! THT: 01/02/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

Party Broodjes – 180 stuks

 8,00
Party Broodjes - 180 stuks In deze grote horecadoos zitten 180 overheerlijke partybroodjes. Deze mix is ideaal geschikt voor een feestelijk ontbijt of brunch. Beleg de broodjes naar wens met verschillende soorten beleg, wat dacht u bijvoorbeeld van roomkaas met een plak gerookte zalm of pindakaas terwijl het broodje nog een beetje warm is? U hoeft ze alleen nog even af te bakken en smullen maar! 180 Partybroodjes, nu voor maar 8,- euro THT: 13/01/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Steenoven Baguette met Ui – 40 stuks

 10,00

Steenoven Baguette met Ui - 40 st

In deze grote horecadoos zitten 40 heerlijke steenoven baguettes met ui, met een gewicht van 230 gram per stuk. Deze overheerlijke baguettes zijn een ware traktatie voor ieder moment van de dag. U dient ze enkel even af te bakken en smullen maar! Heerlijk om zelf naar eigen smaak te beleggen, wat dacht u bijvoorbeeld van een tonijnsalade?

THT: 14/10/2021

“Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
-74%
Sluit

Parelhoenders/Guinea Fowl – circa 11 kilo

 39,00  10,00
Parelhoenders 11 kilo, ca. 1150-1450 gram per stuk Deze grote horeca doos bevat 8 prachtige parelhoenders. Parelhoen heeft een wat 'wildere' smaak dan kip en is een echte gevogelte klassieker. Voeg tijdens het braden wat extra spek toe, voor een extra smaakbeleving. Met deze parelhoen zet u een waar feestmaal op tafel voor u en uw gasten tijdens de feestdagen. 11 kilo parelhoen, nu voor maar 10,- euro! THT: 04/2022 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
-37%
Sluit

Top Salami – 5,5 kilo

 30,00  19,00

Top Salami - 5,5 kilo

Deze doos bevat 5,5 kilo heerlijke salami. Deze worst gekruid en van Italiaanse oorsprong. Perfect om de boterham te beleggen of een tosti te maken. Ook fantastisch op een charcuterie plankje met een augurkje en wat mosterd. U hoeft deze salami alleen maar even te ontdooien en genieten maar!

THT: 10/11/2021

“Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Partybroodjes met Zaden – 75 stuks

 5,00
Partybroodjes met Zaden - 75 stuks In deze grote horecadoos zitten 75 overheerlijke partybroodjes. Deze mix is ideaal geschikt voor een feestelijk ontbijt of brunch.  De broodjes zijn afgemaakt met zaden en geven een extra bite. Beleg de broodjes naar wens met verschillende soorten beleg, wat dacht u bijvoorbeeld van roomkaas met een plak gerookte zalm of pindakaas terwijl het broodje nog een beetje warm is? U hoeft ze alleen nog even af te bakken en smullen maar! 75 Partybroodjes, nu voor maar 5,- euro THT: 11/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
-58%
Sluit

Kaastaartjes – 4 x 1100 gram

 12,00  5,00
Kaastaartjes - 4 x 1100 gram Een mooi pakket van 4 kaastaartjes die maar liefst 1100 gram per stuk wegen. De kaastaarten hebben een heerlijke koekbodem, en een romige cheesecake vulling. Perfect om uw visite voor te schotelen, of lekker zelf van te genieten. U hoeft deze taartjes alleen maar even te ontdooien! 4 kaastaartjes van 1100 gram per stuk, nu voor maar 5,- euro! THT: vanaf 27/10/2020. “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Stokbrood Tarwe/Bruin – 20 x 400 gram

 7,00
Stokbrood Bruin - 20 x 400 gram Deze grote horecadoos is gevuld met 20 heerlijke bruine stokbroden. De broden wegen 400 gram per stuk. U dient de broden alleen nog even af te bakken! 18 bruine stokbroden, nu voor maar 7,- euro! THT: 10/08/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Aardappelbolletjes – 10 x 1000 gram

 8,00
Aardappelbolletjes - 10 x 1 kilo   Tien zakken van 1 kilo aan heerlijke aardappelbolletjes! Ook ideaal om samen met bv uw buren ,vrienden te bestellen , deze kunt u eenvoudig verdelen Deze aardappelbolletjes hebben een krokant jasje en overheerlijke zachte puree van binnen. U kunt ze makkelijk en snel bereiden in de frituurpan, airfryer , oven ect Met deze bolletjes zet u in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel. 10 zakken van 1 kilo aardappelbolletjes, nu voor maar 8,- euro! THT: 29/07/2022 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Gerookt Buikspek – 5 kilo

 25,00
Gerookt Buikspek - 5 kilo Deze verpakking bevat 2 grote stukken gerookt buikspek, die vacuüm verpakt zijn. Heerlijk om te gebruiken voor een wijde variatie aan recepten. U kunt het buikspek bijvoorbeeld 50 minuten bakken in de oven op 200 graden, en daarna toevoegen aan uw bami- of rijstgerecht. 5 kilo gerookt buikspek, nu voor maar 25,- euro! THT: 10/05/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!  
Sluit

Voorgebakken Saucijzenbroodjes – 30 stuks

 11,00
Voorgebakken Saucijzenbroodjes - 30 stuks In deze horecadoos zitten 30 super lekkere saucijzenbroodjes. De broodjes wegen 67 gram per stuk, en u dient ze enkel nog even op te warmen. Lekker, en snel! 30 voorgebakken saucijzenbroodjes, nu voor maar 11,- euro! THT: 02-2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

30 Grote Groente Pizza’s 28,- euro

 28,00
30 GROTE GROENTE PIZZA’S 28,- EURO Per stuk verpakt, alleen even opwarmen en smullen maar, U kunt ook altijd uw eigen smaak toevoegen bv kip of hamblokjes.. Zodat er voor een ieder wat lekkers bij zit.. 30 grote groente pizza's, nu voor maar 28,- euro! THT: 05-09-2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
-15%
Sluit

Grote Gehaktballen – 60 stuks

 46,00  39,00
60 GROTE GEHAKT ROLLEN 39,- EURO IDEAAL als maaltijdcomponent , rauw gehakt lekker gekruid. Gewoon in de pan bakken , ze zijn per 5 verpakt  totaal 12 pakken Ook kregen wij de tip van een FAN, je kunt hier  eenvoudig gehaktballen van maken☺ Eet smakelijk! THT: 26/04/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

Patatas Bravas – 10 kilo

 9,00
Patatas Bravas - 10 kilo Een grote horeca doos vol met heerlijke patatas bravas, verdeeld over een variatie van zakken, dus heel makkelijk te delen. Het is mogelijk dat u 4 zakken van 2,5 kilo ontvangt, maar het kunnen er ook 10 van 1 kilo zijn. In totaal altijd 10 kilo! Patatas bravas zijn aardappelen in ongelijke vorm gesneden met een grootte van ongeveer 2 centimeter, gefrituurd in olie. U kunt ze gewoon klaar maken in de oven! Heel makkelijk om in huis te hebben! 10 kilo patatas bravas, nu voor maar 9,- euro! THT: 08/2022 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

Ciabatta Mediterraans – 28 stuks

 9,00
Ciabatta Mediterraans - 28 stuks In deze grote horecadoos zitten 28 grote ciabatta broden van circa 280 gram per stuk. De gehele doos weegt 7840 gram. Heerlijke luxe broden om jezelf of anderen mee te verwennen. U dient de ciabatta broden ongeveer 30 minuten te laten ontdooien, en ze daarna rond de 10-12 minuten af te bakken op ongeveer 210 graden celsius. 28 grote ciabatta broden Mediterraans, nu voor maar 9,- euro! THT: 10/06/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

Gevulde Koffiekoeken – 120 stuks

 10,00
Gevulde Koffiekoeken - 120 stuks In deze horecadoos zitten 120 heerlijke gevulde koffiekoeken. Er zijn verschillende varianten dozen, dus het is een verrassing welke smaak u ontvangt. De smaken zijn appel, framboos, kaneel of custard en zijn perfect om uw visite tijdens de kerstdagen mee te verrassen. Of misschien lekker tijdens het kerstontbijt? U dient de koeken enkel nog eventjes af te bakken in de oven en geniet van deze feestelijke traktatie! 120 gevulde koffiekoeken, nu voor maar 10,- euro! THT: 01-2021 (let op: door een drukfout staat er ''201'' in plaats van 2021 op de doos) “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

Suisse Karamel – 60 stuks

 8,00
Suisse Karamel - 60 stuks In deze grote horecadoos zitten 60 grote Suisse Karamel's van zo'n 95 gram per stuk. Een Suisse Karamel is een heerlijk zoet broodje met karamel en gezouten boter. Een ware traktatie voor bij de koffie, maar ook een lekkere snack voor op de bank. U dient de Suisse Karamel's nog wel even af te bakken. 60 Suisse Karamel's, nu voor maar 8,- euro! THT: 10/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

Kip Pakket – 9 kilo

 29,00
Kip Pakket - 9 kilo Deze moet u in huis hebben!! Een grote doos van maar liefst 9 kilo aan diverse kipproducten, allemaal topkwaliteit. Houd er rekening mee, dit is een grote doos en neemt veel ruimte in beslag. U kunt het ook makkelijk verdelen met bv buren of familie. Let op: de datum op de verpakking is een zogenaamde winkelschap vers-houdbaarheidsdatum. Wij vriezen onze producten direct in tot -20 graden Celsius en dan is het product nog tenminste 9 maanden houdbaar. “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

Kinder Bueno Sticks – 33 stuks

 4,00
NU VOOR MAAR 2,- EURO! Kinder Bueno Sticks - 33 stuks In deze doos zitten 33 heerlijke Kinder Bueno sticks van 36 milliliter per stuk. De totaalverpakking weegt iets minder dan 900 gram. De melkchocolade van de buitenkant van de ijsjes is gemaakt van het geliefde Kinder chocolade, en voor het romige melkijs van de binnenkant is verse melk gebruikt. Een verrassing voor jong en oud, en heerlijk voor tussendoor! 33 Kinder Bueno sticks, nu voor maar 4,- euro! THT: 01/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
-29%
Sluit

Mozaïk Burgers – 48 stuks

 35,00  25,00
NU VOOR MAAR 25,- EURO! Mozaïk Burgers - 48 stuks Deze horecadoos gevuld met 12 bakjes van 4 burgers weegt in totaal 6 kilo. De burgers wegen per stuk dus rond de 125 gram. De mozaïk burgers zijn gemaakt van varkens- en rundergehakt, en hebben een fijn paneerlaagje er omheen. Heerlijk om te bereiden samen met bijvoorbeeld aardappeltjes en groentes. 48 mozaïk burgers, nu voor maar 25,- euro! THT: 04/04/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
-78%
Sluit

Vegetarische Kipburgers – 6 dozen

 9,00  2,00
NU VOOR MAAR 2,- EURO! Vegetarische Kipburgers - 6 dozen Deze heerlijke vegetarische kipburgers, die ieder 80 gram wegen, per doos 4 stuks . Makkelijk uit te delen dus. U dient de burgers te bereiden in de oven, of de airfryer! 6 dozen vegetarische kipburgers, nu voor maar 2,- euro! THT: 12/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

Vegetarische Kipnuggets – 6 dozen

 9,00
Vegetarische Kipnuggets - 6 dozen Deze doos bevat 72 vegetarische kipnuggets, verdeeld over 6 dozen van 12. De nuggets wegen ieder zo'n 20 gram per stuk, en de totale doos dus 1440 gram. Deze heerlijke snack hoeft u enkel nog even in de oven of de airfryer te bereiden. Genieten voor jong en oud! 72 vegetarische kipnuggets, nu voor maar 9,- euro! THT: 01/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

Bearnaisesaus – 2 liter

 1,00
Bearnaisesaus - 2 liter Bij dit product ontvangt u 2 pakken bearnaisesaus van 1 liter per pak. Dat is dus 2 liter in totaal! Bearnaisesaus is een saus gemaakt van opgeklopte boter en eigeel met toevoeging van een gastrique, bestaande uit wijn, azijn, dragon, mignonettes, kervel, bouquet garni en sjalotten. Heerlijk om te serveren bij een mooi stukje vlees! 2 liter bearnaisesaus, voor maar 1,- euro! THT: 09/10/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
-70%
Sluit

Tomato al Gusto – 8 kilo

 10,00  3,00
Tomato al Gusto - 8 liter In deze horecadoos zitten 8 pakken ''tomato al gusto'' van 1 liter per stuk. Tomato al gusto is een tomatensaus, gemaakt van 100% Italiaanse tomaten. De tomatensaus is heel erg lekker om gebruiken voor macaroni, lasagne, pizza's et cetera. Heel makkelijk om in huis te hebben! 8 liter tomato al gusto, nu voor maar 5,- euro! THT: 11/10/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
-29%
Sluit

Donuts Met Drop Topping – 36 stuks

 7,00  5,00
NU VOOR MAAR 5,- EURO! Drop Donuts - 36 stuks Een mooie horecadoos vol met 36 heerlijke donuts, met een drop topping. De donuts wegen rond de 60 gram per stuk en zijn een heerlijke snack voor jong en oud. De donuts zijn los ingevroren, dus u kunt de doos in de vriezer leggen en er uit pakken wat u wilt. Het beste is om ze 20 minuten voor consumptie even te laten ontdooien. 36 drop donuts, nu voor maar 5,- euro! THT: 17/04/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Vlees Pakket – 9 kilo

 35,00
9 kilo vlees voor 35,- euro!
Een mooi en steeds wisselend assortiment vlees in een grote doos. Dit kan van alles zijn: varkens vlees, rundvlees, kip, et cetera. De producten in dit pakket zijn meestal klein verpakt, zoals u gewend bent van de supermarkt, en bestaat ook nu weer uit een mooie mix van lekker vlees! Het leuke is dat u op deze manier een mooie variatie aan vlees in de vriezer heeft, en dat is altijd makkelijk...
Mede door onze samenwerking met grote vlees-producenten kunnen wij de kwaliteit continu waarborgen.
Op de verpakking staat de “verse THT-datum” voor wanneer het product bewaard wordt in de koelkast, maar onze producent vriest de producten direct na productie in, waardoor de ''verse THT-datum'' verlengt wordt met 9 maanden.
U merkt dit ook aan de kwaliteit van het vlees: mals en sappig, immers zijn de producten direct ingevroren en blijven op deze manier lang houdbaar.
Alvast een “eet smakelijk“ toegewenst.
“Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!   (*) product foto dient slechts ter illustratie, de inhoud van dit pakket varieert
Sluit

Ham-Ui Stokbrood – 12 stuks

 7,00
Ham-Ui Kruiers - 12 stuks De heerlijke ham-ui kruiers die in deze grote doos zitten wegen maar liefst 550 gram per stuk, en het zijn 12 stuks. Ze zijn eigenlijk overal lekker bij. Als lunch, bij de barbecue, bij de soep of als snack. U dient de broden enkel nog even af te bakken in de oven. Heerlijk om te serveren aan uw gasten, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen. 12 grote ham-ui kruiers, nu voor maar 7,- euro! THT: 18/07/2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
-50%
Sluit

30x Grote Stukken Kwarktaart

 16,00  8,00
NU VOOR MAAR 8,- EURO! 30 x grote stukken kwark plaat gebak Deze grote doos bevat 3 grote platen met kwarktaart. De platen zijn al gesneden in stukken, dus in totaal ontvangt u 30 stukken kwarktaart van 190 gram per stuk. De heerlijke taart is perfect om te serveren aan de visite, of uit te delen op een verjaardag. * Elk stuk weegt maar liefst 190 gram ! * Makkelijk deelbaar * Ideaal om in huis te hebben voor onverwachte gasten * en erg lekker ..😎 Het zit keurig verpakt 10 x stukken per plaat 3 platen per doos Wij zouden zeggen: zet u de koffie aan, dan bezorgen wij uw gebak 👍 30 kwarktaart stukken, nu voor maar 8,- euro! THT: 27/07/20 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

Ben&Jerry’s Slices IJs – 18 st

 5,00
Ben&Jerry's Slices IJs - 18 st Ben & Jerry’s ijs was nog nooit zo goedkoop! Geen lepel? Geen probleem! Lekker smikkelen vanuit de palm van je hand. En makkelijk om mee te nemen. 18 heerlijke Ben&Jerry's Slices van 89 ml per stuk. Makkelijk en leuk om uit te delen! THT: 30/9/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

Ciabatta – 22 st

 6,00
Ciabatta - 22 st Een volle horecadoos met overheerlijke ciabatta's van maar liefst 300 gram per stuk. Deze top broden dient u enkel nog even af te bakken, voor u ervan kan genieten. 22 grote ciabatta broden voor maar 6,- THT: 28/12/20 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!  
Sluit

Tomaat Mozzarella Broodjes – 64 stuks

 15,00
Tomaat Mozzarella Broodjes - 64 stuks  (120 gram per stuk) Hele doos voor maar 15,- euro. Ook wel ''pizza strudel'' genoemd! Heerlijk tomaat mozzarella broodje om zelf af te bakken, getopt met geraspte kaas. Even afbakken en je hebt een super snack! Deze lekkere snack kost in de actie bij de winkel al snel 1,00 per stuk .. ofwel 64 euro per doos.. onze prijs 15 euro.. THT: 14/12/2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

Slagers Varkensfilet Schnitzel – 7 kg

 39,00
Grote doos ‘breuk’ varkensfilet schnitzels voor maar 39,- euro! Fijn om in huis te hebben, goed te gebruiken voor een variatie aan recepten. Beetje boter in de pan, even bakken, dat vindt toch iedereen lekker? De schnitzels komen in verschillende formaten; voor jong en oud, klein en groot. “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!  
Sluit

Kalkoen Schnitzels grote doos – 7 kg

 36,00
Kalkoen schnitzels - 7 kg Groot en kleine schnitzels in grote horeca doos Gemaakt van malse kalkoen filet , gepaneerd , rauw. Beetje boter in de pan even opbakken en lekker genieten van een malse schnitzel , bon appétit! 😀👍 Super lekker om af te toppen met een beetje citroensap... O ja , de schnitzels zitten los in de doos dus kunt u makkelijk pakken wat u nodig heeft Grote horeca doos van 7 kilo, nu voor maar 36,- euro! THT: 13-8-21 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! (*) product foto dient slechts ter illustratie
Sluit

Roomboter Croissants – 72 stuks

 9,00
Roomboter Croissants (72 stuks) 1 grote horecadoos met overheerlijke roomboter croissants voor maar 9,- euro! Even afbakken en smullen maar... In samenwerking met een grote producent kunnen wij deze actie aanbieden, om voedselverspilling tegen te gaan. THT: 13-01-2021 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
-50%
Sluit

Originele OLA Cornetto – 36st

 2,00  1,00
Originele OLA Cornetto ''Buttermilk Lemon'' 6 dozen voor €1! Dat zijn dus 36 Cornetto's!!! Tel uit je winst. THT 31-08-2020 “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! Liken & Delen wordt gewaardeerd en beloond!
Sluit

Ola vanille roomijs met hazelnoot chocolade – 6 bekers

 3,00
NU VOOR MAAR 3,- EURO! Ola vanille roomijs met hazelnootnoot & chocolade - 6 bekers   overheerlijk OLA merken-ijs voor ieder feestje, maar ook lekker voor tussendoor. Leuk voor bv kinderverjaardag, of gewoon een “vakantie traktatie “ altijd succes gegarandeerd. vanille roomijs met hazelnoot en chocolade: HEERLIJK!   Let op: THT 31-07-2020   “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!   (*) product foto dient slechts ter illustratie
Sluit

Party pakket vlees & kip

 30,00
Horeca/slagers  kwaliteit Verschillende soorten: Indische balletjes, sate balletje, hotwings / gegrild gehakt, grillwordt kip, rookworst, en kippenvleugels THT 11-11-2020 (6 maanden na versdatum) “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten! (*) product foto dient slechts ter illustratie
-80%
Sluit

5 x 1 kilo gele bieten blokjes

 5,00  1,00
NU 2,- EURO! 5 x 1 kilo gele bieten blokjes makkelijk deelbaar, alles los ingevroren, erg makkelijk Gele bieten zijn iets zoeter dan de bij ons welbekende rode variant. Bij sommige gerechten vind ik dat ook de kleur mede de uitstraling van het gerecht bepalen. Wanneer de bietjes gekookt zijn hebben ze de kleur van perziken uit blik en wat ook makkelijk is de handen worden niet zoals bij de rode biet helemaal rood.   “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

36 dame blanche ijsbekers

 2,00
36 dame blanche ijsbekers 2 euro
lekker als tussendoortje of als dessert na het eten..ook ideaal om te delen
THT 04-06-2020
“Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

30 Kinder Bueno cornetto ijs

 2,00
30 kinder Buenos ijs cornetto's THT eind 08-2020.
Doos 30 stuks: nu 2,- euro!
“Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!
Sluit

Kinderijs Pret Pakket

 10,00
Kinderijs Pret Pakket Een leuke samenstelling van verschillende dozen met een variatie aan ijsjes die goed scoren bij jong én oud! Leuk om uit te delen, of om lekker zelf op te smikkelen. Let op: de THT kan verlopen zijn. Dit kunnen wij doen door onze nauwe samenwerking met de producenten van dit ijs, zodat wij voor u de kwaliteit en de veiligheid kunnen waarborgen. “Samen tegen voedselverspilling” Dat is dubbel genieten van lekker eten!