voor bedrijven

ZAKELIJK BOODSCHAPPEN DOEN VOOR UW BEDRIJF

voor bedrijven

Sales Horeca

Bereikbaar van
14:00 tot 16:00
tel: +31850049233

voor bedrijven

Sales Grootzakelijk

Bereikbaar van
10:00 tot 16:00
tel: +31552032636

voor bedrijven

Inkoop producten

Bereikbaar van
10:00 tot 16:00
tel:+31552032635
www.froozzoo.nl

Graag willen we ons aan u voorstellen. De MegaFoodStunter houdt zich sinds de jaren 90 bezig met het opkopen van diepvries levensmiddelen. Wij zijn een online platform waar u diepvriesproducten tegen bijzonder scherpe prijzen kunt bestellen. Naast het profiteren van hoge kortingen draagt u bij aan onze missie: “Samen tegen voedselverspilling, dat is dubbel genieten van lekker eten!

Daarnaast staan wij nog voor een hoop andere principes, wat MegaFoodStunter uniek maakt:

  • Altijd de allerlaagste prijs; Topkwaliteit diepvriesproducten (20-30% onder het prijsniveau van discount supermarkten)
  • Bijna dagelijks wisselend assortiment

Wij dragen hierbij de zorg dat uw producten van topkwaliteit zijn en blijven: het diepgevroren houden van de producten is hierin erg belangrijk en is ook precies waar onze expertise ligt.
We hebben onze wortels liggen in de Europese handel in diepvriesproducten. Zo weten we precies hoe deze producten bewaard, vervoerd en geleverd moeten worden.

Waarom onze producten zo scherp geprijsd zijn? 

  • Wij leveren wat er op dat moment beschikbaar is! Doordat wij leveren wat er juist op dat moment beschikbaar is, kunnen we de prijzen van onze producten laag houden. Daarnaast zorgt dit ervoor dat ons assortiment constant wisselt: zo kunt u iedere keer kiezen uit andere aanbiedingen. 
  • Onze producten hebben kleine afwijkingen. Door kleine afwijkingen komen onze producten niet in de schappen van de winkel terecht. Dit wil zeker niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Denk bijvoorbeeld aan afwijkingen in het gewicht van het product, een verpakking die aangepast is of seizoenproducten (zoals ijs in de winter of rookworst in de zomer).
  • We kopen groots in & leveren in grotere aantallen dan de supermarkt

Bij ons neemt u standaard grotere aantallen af dan in de supermarkt. Dit draagt ook bij aan de lagere prijzen die we kunnen bieden. Door de producten op professionele wijze in te vriezen, zorgen we ervoor dat de kwaliteit behouden blijft.

Let Op! Alle prijzen zijn incl. BTW

20% Korting
Geen prijs
Helaas
Almost!
15% Korting
10% Korting
Geen prijs
Jammer...
Bijna!
5% Korting
Geen prijs
Helaas
Maak kans win een couponcode!

Vul je e-mailadres in en draai aan het wiel. Dit is je kans om geweldige kortingen te winnen!

Onze huisregels:

  • Eén spel per gebruiker
  • Valsspelers worden gediskwalificeerd.
Mijn beloningen