Winkel

IJs
Filter

Bij Mega Food Stunter kunt u terecht voor de lekkerste ijsjes en gebak, perfect voor een etentje of onverwachte gasten. Ons wisselende assortiment bevat altijd een selectie van de beste diepvries desserts, waaronder ijs van bekende merken en andere gebakjes van horecakwaliteit. Met onze hoge kortingen en focus op het terugdringen van voedselverspilling kunt u genieten van topkwaliteit desserts tegen de beste prijzen. Bestel eenvoudig in onze webshop en profiteer van gratis bezorging bij bestellingen boven de 50 euro. Kortom, voor ijs & gebak bestellen bent u bij Mega Food Stunter aan het juiste adres voor de beste prijzen en kwaliteit.

Topkwaliteit diepgevroren desserts
Hoge kortingen
Samen tegen voedselverspilling

Ga voedselverspilling tegen met desserts van Mega Food Stunter
De desserts van Mega Food Stunter dragen bij aan het terugdringen van voedselverspilling.  Door kleine afwijkingen worden deze partijen niet geaccepteerd door de originele afnemer. Voorbeelden hiervan zijn:

IJs in de winter
IJsjes met een smaak die uit het assortiment gaat
Desserts waarvan de verpakking is aangepast

Deze afwijkingen doen niets af aan de kwaliteit van de producten Om deze reden kopen wij dit op en willen wij voedselverspilling voorkomen. Samen tegen voedselverspilling!
Topkwaliteit desserts voor de beste prijzen
Of het nu gaat om het ijs van de beste merken of andere soorten desserts van horecakwaliteit: binnen ons assortiment vindt u enkel topkwaliteit desserts. Zo sluit u ieder maaltijd op een goede manier af. We beseffen goed dat opslag en transport ook belangrijk zijn voor de kwaliteit van diepvriesproducten. Hier ligt dan ook net onze expertise: we zorgen er altijd voor dat de producten goed ingevroren blijven.
Desserts bestellen bij Mega Food Stunter
Het bestellen van desserts bij Mega Food Stunter is voordelig en ook nog eens erg eenvoudig. U vindt ons actuele assortiment in de webshop. Zorg voor voldoende vrije ruimte in uw vriezer, of deel de desserts met buren, vrienden of familie: samen tegen voedselverspilling!