Recept

Thaise Groene Curry Kip

Thaise Groene Curry Kip

Thaise Groene Curry Kip in een snelkookpanType: HoofdgerechtCuisine: ThaisKeywords: Aziatisch, Wereldkeuken, Curry kipRecipe Yield: 4 portiesCalories: 427Preparation Time: 10Cooking Time: 25Total Time: 40 Instructies:Meng in een kom de kokosmelk, kippenbouillon, kerriepasta, sojasaus en vissaus. Voeg bruine suiker en basilicum naar wens toe. Roer met een garde tot het mengsel glad is. Zet opzij voor later gebruikZet de multifunctionele snelkookpan aan en selecteer de Saute-functie. Verhit de olie in de pan. Voeg de kip toe en bak deze, onder af en toe roeren, in 3-4 minuten bruin. Voeg limoenschil, gember, knoflook en jalapeno toe en bak nog 1 minuut al roerend.Doe het kokos kerriemengsel in een pan op uw fornuis en roer met een houten lepel. Schraap eventuele gebruinde stukjes die zich op de bodem van de pan hebben gevormd los en sluit de pan af met het deksel. Selecteer 'Hoge druk' volgens de instructies van de fabrikant; stel de timer in op zes minuten. Wacht tien minuten voordat het...

Barbecue seizoen is Steak seizoen – Lekkere recepten om uw steaks te bereiden

Het zonnetje schijnt, de zomer staat voor de deur, de barbecues kunnen weer uit het stof. Vanzelfsprekend hoort daar een goede steak bij die, als u het goed bereidt, smelt op uw tong als sneeuw dat doet voor de zon. Maar hoe kiest u nu een lekker stuk vlees en wat is dan de juiste bereiding? MegaFoodStunter heeft hier twee heerlijke gerechten speciaal voor uw Rib-eye steak (entrecote) en Tenderloine steak.Rib-eyeOok wel entrecote genoemd. Als we het over een mals stuk vlees hebben dan mag de Rib-Eye niet ontbreken. De naam zegt het eigenlijk al. Het vlees komt direct van de rib van een rund, maar dan zonder het bot. Er zijn verschillende soorten Rib-Eye verkrijgbaar waaronder de tomahawk en cowboy steak. Deze laatste twee worden geserveerd met het bot er nog aan.BereidingEr zijn verschillende manieren om de Rib-Eye te bereiden op de grill van de barbecue. Het bereiden kan...

Goed gevulde groentesoep – Recept Chrissiecross MFS Fanpagina

Tijdens het koken van het water en de bouillon kookt u alvast de zoete aardappels. Dit kan met of zonder schil, net wat u lekker vindt.Daarnaast bakt u de spekjes van krokant, kruid het gehakt en draai daar soepballetjes van. Deze legt u dan nog even aan de kant.De gekookte zoete aardappel gaat in de soeppan (zonder schil) waarna u de staafmixer in de pan gebruikt om er een geheel van te maken.Als het een mooi geheel is doet u de gehaktballetjes erbij om mee te laten garen. De soep is nu zo goed als klaar. Het enige wat u nu nog hoeft te doen is de spekjes in de pan en u kunt aan tafel!Eet smakelijk!

Groene asperges met lekkerbekjes

Pak de asperges, snijd de houtachtige onderkant af en leg de stengels in de ovenschaal. Pers de teentjes knoflook, snipper deze zo klein mogelijk en verdeel het over de asperges in de ovenschaal. Het persen van de knoflook kunt u doen met een knoflookpers maar ook gemakkelijk met een groot mes. Gebruik hiervoor de zijkant van het lemmet. Besprenkel de asperges met wat olijfolie en voeg een beetje zout en/of peper toe naar smaak. Nu zet u de ovenschaal in de oven en laat u het 20 minuten garen. Zodra de asperges klaar zijn strooit u er nog wat geraspte kaas/Parmezaanse kaas overheen en uw asperges zijn klaar! Tijdens het garen van de asperges begint u alvast met het bereiden van de lekkerbekjes. Gebruik een diepe pan, voorkeur voor een hapjespan, en rijkelijk met zonnebloemolie. Zorg dat de zonnebloemolie goed verhit is waarna u de lekkerbekjes voor ongeveer 5 minuten in de pan legt....

Roerei of omelet met afbakbroodjes – Recept Karin MFS Fanpagina

Kluts de eieren goed met een garde. Verwarm een wat kleinere koekenpan voor en doe er een beetje boter in. Uw geklutste eieren gaan de pan in, de zalm versnipperd u er overheen. Wilt u een omelet? Laat uw ei dan garen in de pan en vouw hem op het laatst dubbel als het nog net niet helemaal gaar is of, als u het aandurft, draait u het ei om tot het gaar is. Wilt u liever roerei? Dan zo snel mogelijk nadat de zalm er in zit met een houten spatel de eieren roeren tot u tevreden bent met hoe gaar uw roerei is. Wij houden zelf van een wat drogere substantie. Om uw roerei iets kleffer te krijgen zou u het kunnen bereiden met wat kookroom. Deze foto is ter illustratie Hierna maakt u het gerecht op smaak met wat peper en zout naar keuze. Ondertussen een broodje in de oven afbakken en u heeft...

airfryer-garnalen-recept

Airfryer garnalen recept

* De% dagelijkse waarde (DV) geeft aan hoeveel een voedingsstof in een portie bijdraagt aan een dagelijkse voeding. Er worden 2.000 calorie√ęn per dag gebruikt voor algemeen voedingsadvies. Verwarm de ‚Äč‚Äčairfryer voor op 200 graden. Combineer bloem, paprika, zout, peterselie en zwarte peper in een hersluitbare plastic zak ter grootte van een liter. Sluit de plasticzak goed af en schud om alle specerijen goed met elkaar te mengen. Als je garnalen vochtig zijn, dep dan de garnalen droog met keukenpapier. Werk in kleine porties, voeg garnalen toe aan de gekruide bloem en meng de garnalen goed hier doorheen. Vervolgens dompel je de garnalen in een kommetje met een los geklopte ei. Dompel de garnalen de broodkruimels. Leg de gepaneerde garnalen in de mand van de airfryer, zorg ervoor dat het niet overvol raakt.