Outlet

Outlet

Op onze outlet pagina bieden we producten met een verlopen THT aan tegen zeer scherpe tarieven. We begrijpen dat sommige mensen zich zorgen maken over het kopen van producten met een verlopen THT, maar we willen benadrukken dat deze producten nog steeds veilig zijn om te eten en dat we ze aanbieden tegen lagere prijzen omdat de THT-datum verstreken is.

Het is belangrijk om te weten dat een verlopen THT (ten minste houdbaar tot) niet betekent dat het product onveilig of ongezond is om te eten. THT is een aanwijzing voor de kwaliteit van het product, en niet voor de voedselveiligheid. Dit betekent dat het product na de THT-datum nog steeds veilig is om te eten, hoewel de kwaliteit en smaak misschien minder optimaal zijn dan vlak voor de THT-datum.

Het is belangrijk om te onthouden dat voedselverspilling een groot probleem is, en door producten met een verlopen THT te kopen, kunt u een bijdrage leveren aan het verminderen van de hoeveelheid eten die worden verspild. Bovendien kunt u door het kopen van deze producten geld besparen en profiteren van de scherpe prijzen die we aanbieden.