Crossini Sesam 200 stuks a 50 gram

Crossini Sesam 200 stuks a 50 gram

10 kg
200 stuks
0.09 / per stuk
THT: 09-11-2023
Spaar 18 Punten

 18.00

excl. BTW 16.51

Beschrijving

Tarwebroodjes met sesamdecoratie, voorgebakken, diepgevroren

Inhoud en gewicht

Een grote voordeel doos van 200 stuks

Portiegrootte: ca 50 gram

Grootte in mm Doel Min Max

Lengte 110.00 100.00 120.00

Breedte 70.00 65.00 80.00

Hoogte 45.00 40.00 50.00

Bewaren bij -18°C.

Na ontdooien niet opnieuw invriezen.

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Afmetingen 598 × 398 × 298 cm

Ingrediënten

TARWEBLOEM, water, SESAM 4%, gist, ROGGEBLOEM, DURUM TARWE, zout, koolzaadolie, Dextrose, verdikkingsmiddel E412, meelverbeteraar: E300. Kan sporen bevatten van MELK, EI, SOJA

Gemiddelde voedingswaarden per 100 g TC Calorische waarde (kJ) 1184 Calorische waarde (kcal) 280,0 Vet (g) 2.10 van dat: verzadigd vet (g) 0,30 enkelvoudig onverzadigde vetzuren 0,80 meervoudig onverzadigde vetzuren 1.00 Koolhydraten (g) 54,20 van dat: Suiker (g) 3,00 meerwaardige alcoholen (g) Zetmeel (g) Vezel (g) 2,70 Eiwit (g) 9.60 Zout (g) 1,92 Natrium (mg) Broodeenheden (BE) TFA/ Totaal vet (g)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Crossini Sesam 200 stuks a 50 gram” te beoordelen

De MegaFoodstunter heeft grote zorgvuldigheid in acht genomen bij het ontwikkelen en onderhouden van de website.
We doen er alles aan om te zorgen dat de prijs en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is.
Desondanks, omdat wij voortdurend op allerlei vlakken ontwikkelen, is het mogelijk dat er op onze website onjuistheden of onvolkomenheden voorkomen.
Prijzen en productinformatie zoals voedingswaarden, dieet of allergie informatie kunnen geregeld wijzigen.
We adviseren je daarom, alvorens je het product gebruikt, altijd eerst de verpakking te lezen.

Onze producten worden ijskoud bij u bezorgd, de producten dienen dan ook op -18c bewaard te worden.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen.

Availability: Uitverkocht SKU: 852677 Categorieën: , ,