Heerlijk appel crumble recept

Heerlijk appel crumble recept

Heerlijk appel crumble recept

Heerlijk appel crumble recept

Ingrediënten:

  • 4 appels, geschild en in blokjes gesneden
  • 100 g bloem
  • 50 g suiker
  • 75 g boter, in blokjes gesneden
  • 1 tl kaneel
  • Snufje zout

Instructies:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Meng de appels met de kaneel en verdeel ze over een ovenschaal.
  3. Meng de bloem, suiker en zout in een kom. Voeg de boter toe en wrijf met je vingers tot een kruimelig deeg.
  4. Strooi het deeg over de appels in de ovenschaal.
  5. Bak de crumble in de voorverwarmde oven voor 30-35 minuten, of tot de bovenkant goudbruin is.

Opbrengst & Voedingsinformatie:

Dit recept is goed voor 4 porties. Elke portie bevat ongeveer 250 calorieën.

Inleiding:

Deze heerlijke appel crumble is een perfect dessert voor de herfst. Het warme en knapperige deeg met zoete appels en kaneel zorgen voor een traktatie voor je smaakpapillen. Probeer het eens uit en geniet van de heerlijke smaken!

Serveringstips:

Serveer de appel crumble warm met een bolletje vanille-ijs of een toefje slagroom voor een extra verwennerij. Je kunt het ook koud serveren als tussendoortje.

Alternatieven:

Als je wat budgetvriendelijke alternatieven wilt proberen, kun je de appels vervangen door peren of pruimen. Ook kun je havermout gebruiken in plaats van bloem voor een gezondere versie van de crumble. Experimenteer en ontdek nieuwe smaken!

Heerlijk appel crumble recept
Heerlijk appel crumble recept

Heerlijk appel crumble recept

Heerlijk appel crumble recept

mfs-pijltje

Online boodschappen doen bespaar tijd en geldgemakkelijk en snelvoor voordelige maaltijdenmet geweldige aanbiedingenvoor het hele gezinzonder gedoevanuit het comfort van je huis

Pittige chimichurri saus recept
Recept

Pittige chimichurri saus recept

Pittige chimichurri saus recept Ingrediënten: 1 bosje peterselie 4 teentjes knoflook 1 rode peper 2 eetlepels rode wijnazijn 4 eetlepels olijfolie Zout en peper naar

Lees verder »
Romige broccoli soep met kaas
Recept

Romige broccoli soep met kaas

Recept: Romige broccoli soep met kaas Ingrediënten: 1 grote broccoli, in stukjes gesneden 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 liter groentebouillon 200 ml

Lees verder »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close Popup

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Technische cookies
Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Save
Accept all Services