Perfecte Beef Wellington Recept

Perfecte Beef Wellington Recept

Perfecte Beef Wellington Recept

Ingrediënten:

  • 1 kilo ossenhaas
  • 450 gram champignons
  • 2 teentjes knoflook
  • Zout en peper
  • Olijfolie
  • 400 gram bladerdeeg
  • 2 eieren
  • Zeezoutvlokken

Instructies:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Maal de champignons fijn in een keukenmachine en bak ze in een pan met wat olijfolie, knoflook, zout en peper tot al het vocht verdampt is.
  3. Bestrijk de ossenhaas met olijfolie, zout en peper, en bak deze rondom bruin in een hete pan. Laat afkoelen.
  4. Leg een vel bladerdeeg op een bakplaat en verdeel de champignonmengsel erover. Leg de ossenhaas erop en vouw het bladerdeeg er netjes omheen.
  5. Kluts de eieren en bestrijk het bladerdeeg ermee. Bestrooi met zeezoutvlokken.
  6. Bak de Beef Wellington in ongeveer 25 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven.

Opbrengst & voeding:

Dit recept is voor 6 personen en bevat ongeveer 450 calorieën per portie.

Introductie:

De Beef Wellington is een klassiek gerecht dat altijd indruk maakt. Met een knapperige korst en een sappige vulling is dit gerecht perfect voor speciale gelegenheden.

Serveren tips:

Serveer de Beef Wellington met aardappelpuree en geroosterde groenten voor een complete maaltijd. Garneer met een takje verse kruiden voor extra smaak.

Alternatieven:

Als je op zoek bent naar budgetvriendelijke alternatieven voor ossenhaas, kun je kiezen voor een goedkopere vlees zoals varkensvlees of kip. Daarnaast kun je ook kiezen voor een andere vulling zoals spinazie en kaas voor een vegetarische optie.

Perfecte Beef Wellington Recept
Perfecte Beef Wellington Recept

Perfecte Beef Wellington Recept

Perfecte Beef Wellington Recept

mfs-pijltje

Online boodschappen doen bespaar tijd en geldgemakkelijk en snelvoor voordelige maaltijdenmet geweldige aanbiedingenvoor het hele gezinzonder gedoevanuit het comfort van je huis

Pittige chimichurri saus recept
Recept

Pittige chimichurri saus recept

Pittige chimichurri saus recept Ingrediënten: 1 bosje peterselie 4 teentjes knoflook 1 rode peper 2 eetlepels rode wijnazijn 4 eetlepels olijfolie Zout en peper naar

Lees verder »
Romige broccoli soep met kaas
Recept

Romige broccoli soep met kaas

Recept: Romige broccoli soep met kaas Ingrediënten: 1 grote broccoli, in stukjes gesneden 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 liter groentebouillon 200 ml

Lees verder »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close Popup

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Technische cookies
Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Save
Accept all Services