Klassiek pizzadeeg recept

Klassiek pizzadeeg recept

Klassiek Pizzadeeg Recept

Ingrediënten:

  • 300g bloem
  • 7g droge gist
  • 1 theelepel zout
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 200 ml warm water

Bereidingswijze:

1. Meng de bloem, droge gist en zout in een grote kom.

2. Voeg de olijfolie en warm water toe en kneed het geheel tot een soepel deeg.

3. Bedek de kom met een vochtige doek en laat het deeg 1 uur rijzen op een warme plek.

4. Verdeel het deeg in tweeën en rol het uit tot twee dunne pizza bodems.

5. Leg de pizza bodems op een met bakpapier beklede bakplaat en beleg naar wens met tomatensaus, kaas en andere toppings.

6. Bak de pizza’s in een voorverwarmde oven op 220°C gedurende 15-20 minuten, tot de korst goudbruin is.

Opbrengst & Voeding:

Dit recept levert 2 dunne pizzabodems op. Voedingsinformatie varieert afhankelijk van de gekozen toppings, maar het deeg zelf bevat ongeveer 1200 calorieën.

Introductie:

Wie houdt er nu niet van een klassieke, zelfgemaakte pizza? Met dit eenvoudige recept maak je in een handomdraai de perfecte pizzabodem om te beleggen met al jouw favoriete ingrediënten. De geur van versgebakken deeg en smeltende kaas zal je keuken vullen en je laten watertanden!

Serveren & Alternatieven:

Serveer de zelfgemaakte pizza met een frisse salade en een scheutje goede olijfolie voor een complete maaltijd. Als je op zoek bent naar budgetvriendelijke alternatieven, kun je experimenteren met goedkopere toppings zoals groenten, tonijn uit blik, en restjes vlees of kaas die je nog in de koelkast hebt liggen.

Klassiek pizzadeeg recept
Klassiek pizzadeeg recept

Klassiek pizzadeeg recept

Klassiek pizzadeeg recept

mfs-pijltje

Online boodschappen doen bespaar tijd en geldgemakkelijk en snelvoor voordelige maaltijdenmet geweldige aanbiedingenvoor het hele gezinzonder gedoevanuit het comfort van je huis

Pittige chimichurri saus recept
Recept

Pittige chimichurri saus recept

Pittige chimichurri saus recept Ingrediënten: 1 bosje peterselie 4 teentjes knoflook 1 rode peper 2 eetlepels rode wijnazijn 4 eetlepels olijfolie Zout en peper naar

Lees verder »
Romige broccoli soep met kaas
Recept

Romige broccoli soep met kaas

Recept: Romige broccoli soep met kaas Ingrediënten: 1 grote broccoli, in stukjes gesneden 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 liter groentebouillon 200 ml

Lees verder »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close Popup

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen.

Technische cookies
Om deze website te gebruiken, gebruiken we de volgende technisch vereiste cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Save
Accept all Services